بچه من یکسال پیش بهم تجاوز شد من خودم اصلا نمیخاستم و اصلا هماهل رابطه و اینا نبودم ولی تو این یکسال از همه چی افتادم از درسم افتلدم استرس دارم موادم در حدی ک هیچکاری نمیتونم کنم استرسم ب حد زیادی بالا رفته مامانمم جوری نیست ک منو درک کنه کسی هم ندارم باهاش دردل کنم ولی اصلا نمیتونم حالم خوب کنم همش میترسم حتی وقتی تو خونم همش گریه میکنم بنظرتون چیکار کنم باکی حرف بزنم؟
درسته تجاوز دردناکه اما فرهنگ ما بده بکارت رو ملاک پاکی دختر میدونن میدونی چرا ...
سازمان جهانی بهداشت تاییده کرده بکارت وجود نداره حالا ما چرا بخواییم روش مانور بدیم خیلیا که قربانی تجاوز بودن با همین تصور اشتباه که بکارتی هست زندگیشون خراب شده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میفهمم ولی درست نیس مثلا ما به کسی که تجاوز شده باید بگیم بره قرص پیشگیری از ایدز قبل ۳ روز رو بخوره ...
حرفات کاملا درسته
ولی کسی که تجاوز میشه بهش نگرانه میترسه دردشو به کسی بگه
دقیقا واسه همین سرکوفت ها هست
کسی نمیاد ناز و نووازششون کنه بگه عیبی نداره
تو قربانی هستی همه میتوپن بهش
اونایی ک میپرسن دختری یا نه نگرانیشون از این بعد هست
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
من اینو برای اطلاع میگم سازمان جهانی بهداشت تاییده کرده بکارت وجود نداره و حتی توی کشورای پیشرفته ممنوع کردن کسی برای ازمایش بکارت پیش دکتر زنان بره چرا چونکه نمیتونن تشخیص بدن و از حرفای خود بیمار میان میگن باکره هست یا نه
و این ازمایش کاملا منسوخ شدس خودمون حداقل بروز بشیم بچه هامون بخاطر همین مسئله ای استرس ندیم
عزیزم فقط با نشخوار فکری عزت نفس خودت رو پایین نیار .اون یه مریض بوده اون مثل یه حیوون به تو تجاوز کرده پس هر وقت به اون روز فکر کردی خودت رو کوچیک یا بدبخت فرض نکن چون هردختر دیگه ای هم جای تو بود نمیتونست از خودش دفاع کنه امیدوارم از این مرحله سخت از زندگیت به خوبی گذر کنی وروزای پیش روت اینقدر روشن باشه که این نقطه تاریک رو بتونی فراموش کنی
سازمان جهانی بهداشت تاییده کرده بکارت وجود نداره حالا ما چرا بخواییم روش مانور بدیم خیلیا که قربانی ...
بنظرت دور و بریای ما با ۸۰ سال سن و تفکرات زن ستیزانه قدیمی حرف سازمان جهانی بهداشتو قبول دارن؟
طرف شب عروسی خونریزیش در حد چند قطره بوده شوهرش بردتش معاینه که چرا خونریزیش کمه حتما دختر نبوده
یه همچین عقب مونده ای رو چطوری میخوای قانع کنی سازمان جهانی بهداشت چیه و چی گفته
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
تو این که خدا کاری میکنه عذابی که تو کشیدی رو همون فرد تجربه کنه اصلا شک نکن اصلا. مطمئن باش یه روزی یه جایی چنان ضربه ای میخوره که صداش گوشتو کر میکنه. گذشته از اون به این فکر کن که رابطه از عقب بوده و خیلی وضعیت میتونست بدتر باشه الان دیگه مسئله بکارت خیلی کمرنگ تر شده تو کشور خداروشکر تو با این مسئله هم قرار نیست سر و کله بزنی. سعی کن بهش فکر نکنی و به این فکر کنی چه اتفاقای بدتری میتونست بیوفته کتاب سعی کن زیاد بخونی روانشناسی مخصوصا. تو کتاب (چرا کسی تا به حال این ها را به من نگفته بود) نویسنده گفته بود فکر کن این اتفاق واسه یکی دیگه افتاده بود تو چطوری با اون شخص حرف میزدی و بهش چیا میگفتی همونو به خودت بگو طبیعتاً حرفای بدی نمیزدی و سعی میکردی دلداری بدی. بعدم این که تو تنها نیستی واسه خیلیا این اتفاق افتاده و به زندگی برگشتن مثلا بازیگر فیلم تو درم را بزن دختری که اسمش ملیسه و خیلی هم معروفه باباش بهش تجاوز کرده بود. میتونی تو گوگل سرچ کنی افراد مشهوری که بهشون تجاوز شده اما به زندگی برگشتن و پیشرفت کردن در نهایت واسه خودت و حال زندگیت ارزش قائل باش نزار اون آدم پستی که یه روز با تو این کارو کرده کل عمرتو نابود کنه