2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت دور و بریای ما با ۸۰ سال سن و تفکرات زن ستیزانه قدیمی حرف سازمان جهانی بهداشتو قبول دارن؟ طرف ...

من کاری با اون عقب مونده ها ندارم میگم حداقل خودمونو اگاه کنیم تا نسل بعد ما اذیت نشه 

من اومدم فقط دردل کنم بعد اینجا میان میگن از خودت دفاع میکردی اخه چجوری؟؟

عزیزم اونا تو موقعیت تو نبودن.  ولی سعی کن پیش مشاور بری اینقدر حرف بزنی تا تو دلت از غصه ات خالی بشه حتی اگه مشاور راه حل خوبی هم نداشته باشه ولی یه گوش شنوا واسه دردت هست

بنظرت دور و بریای ما با ۸۰ سال سن و تفکرات زن ستیزانه قدیمی حرف سازمان جهانی بهداشتو قبول دارن؟ طرف ...

با کسایی ک هنوز تو خرافاتن هرکاری کنی یه دلیل میارن ک اره اینکار کنی این بلا سرت میاد اینطور میشه چطور اینا درک کنن ولی خب باید این فرهنگ‌عوض شه از خودمون سروع کنیم

مثلا راهکار الان میدن توش کیفت همیشه کاندوم باشه حتی اگه مجردی چون یک موقعه خدایی نکرده بهت تجاوز شد دوچار بیماری نشی من همچین چیزی به مامانم بگم کلمو کنده ولی میتونم حداقل اینو به بچه خودم اموزش میدم 

دیدی هرچقد ک بگذره از جلو چشمت نمیره من خودمم خاطره یکی دیگ میخونم یاد خودم میوفتم گریم میگیره

من اون آدمو هر روز می بینم 

یادمه یه بار مامانم میخواست بره مراسم یه نفر خونشون هم توی محله بود التماسش میکردم منم با خودش ببره ولی میگفت زود برمیگرده یا بهم گفت دخترخالتو نگاه کن میمونه توی خونه ولی تو همش هرجا میخوام برم باهام میای 

ولی من میدونستم قراره بعد رفتن مامانم چه اتفاقی بیوفته و افتاد یادمه بعدش رفتم نشستم تو حیاط یه جای در یه سوراخ کوچیک داشت با گریه از اونجا بیرون رو نگاه میکردم منتظر بودم تا مامانم بیاد

تو این که خدا کاری می‌کنه عذابی که تو کشیدی رو همون فرد تجربه کنه اصلا شک نکن اصلا. مطمئن باش یه روز ...

مرسی عزیزم‌خیلی نیاز داشتم‌بعد یکسال یکم‌بتونم‌حرف بزنم یکی درکم کنه💔😔💋

من کاری با اون عقب مونده ها ندارم میگم حداقل خودمونو اگاه کنیم تا نسل بعد ما اذیت نشه 

این یه حرکت جمعی هست که باید انجام بشه 

متاسفانه تو کشور ما پریودی رو مخفی میکنن 

بحث بکارت سانسور میشه و همیشه اونی که تجاوز شده بهش مقصر جلوه داده میشه 

ببین چندنفر گفتن دفاع میکردی از خودت 

انگار خواسته و دفاع نکرده 

کاش این فرهنگ عوض شه

ما باید از خودمون شروع کنیم ولی من بشخصه همسر استاد دانشگاهمو تو مسائل اینچنینی نمیتونم قانع کنم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

میفهمم ولی درست نیس مثلا ما به کسی که تجاوز شده باید بگیم بره قرص پیشگیری از ایدز قبل ۳ روز رو بخوره ...

اخه یه بچه ۷ ساله چیکار میتونسته کنه ک بهش میگ خراب خوب شد جداشدی

با کسایی ک هنوز تو خرافاتن هرکاری کنی یه دلیل میارن ک اره اینکار کنی این بلا سرت میاد اینطور میشه چط ...

عزیزم تو یه قربانی بودی 

و هیچ تقصیری نداری 

لطفا تا میتونی ذهنت رو مشغول کن که بهش فکر نکنی 

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

بزرگترین کاری که الان واسه خودت میتونی انجام بدی اینکه حال درونیتو خوب کنی و این احساس گناه بوجود اومده رو پاک کنی از دلت.لطفا بیا خصوصی بهت بگم چیکار کن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲