2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
اخه کی پشتمه؟؟بابام؟مامانم؟خاله ای چیزی؟؟همشون ک از من بدشون میاد

ببین الان کاریه که شده...

بهترین راه اینه آینده خودتو و تغییر بدی یا همت درد و دلاتو تو‌ی دفتر بنویسی هرچی...

بعدشم یه روانشناس خوب پیدا کن و برو پیشش...
برو سرکار...بروکنکور‌بده...

درستو بخون و برا خودت کسی شو...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اشنا بود من ک خودم نخاستم به زور بود با کتک بود اخه یه پسر دستای یه دختر بگیره کتک بزنه جلو دهنش ...

منظورم اینه ک چجوری شد ک تنها شدین. اخه الکی ک نیست. ولی باز خوبه ترسیده از عقب😑😑الان کدوم گوریه باهاش رو در رو میشی

فقط اونایی ک میگن دختری یا نه

یه روح کشته شده این وسط

ملت عجیب..

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ببین الان کاریه که شده... بهترین راه اینه آینده خودتو و تغییر بدی یا همت درد و دلاتو تو‌ی دفتر  ...

اخه استرسم بعد یکسال جوری شده بعضی روزا غذا هم نمیتونم بخورم

منظورم اینه ک چجوری شد ک تنها شدین. اخه الکی ک نیست. ولی باز خوبه ترسیده از عقب😑😑الان کدوم گوریه ب ...

نه دگ‌هیجا نمیرم افسره شدم کلا حتی خونه مامانبزرگم میرمم از خونه بیرون نمیتونم برم با اینکه یه شهر دیگن 

چ اهمیتی داره اونا چی فکر می کنن؟ یاد بگیر هیچ کس ب فکرت نیست و براش مهم نیست گذشته، آینده و حالت پ ...

مرسی عزیزم فقط خاستم‌یکم درد و دل کنم امشب به صورت ناشناس

شمارشون بهم نیدین

الان خونه نیستم کارت ویزیت خونه اس 

میام همینجا برات شماره میزارم 

اول باید تو واتساپ با منشیش هماهنگ شی 

یکیشون الان سوئد، آخر تابستون میاد، ولی شماره اونی که ایرانه رو همینجا برات میزارم

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 

هرکس تاپیکمو گزارش بزنه براش صلوات + آیه الکرسی میخونم سلام

فقط لطفا دلیل گزارش رو بزنید 🙏🏻🌹درخواست استارتر🙏🏻🌹 که کاربریم نترکه چون تاپیک معنوی دارم حق الناس میشه

گزارش زدی همین پستو لایک کن متوجه بشم زحمت کشیدی 😘😘

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10175522&slug=روز-تولدم-بود-تبریک-بگید-مهربونا-و-از-خدا-برام&postId=303314082

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
کدومو

دومی از آخر 

سومی از بالا 

معجزه ختمو نذر بهتر ازین ...

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
اخه استرسم بعد یکسال جوری شده بعضی روزا غذا هم نمیتونم بخورم

خوب اینجوری خودتو ضعیف میکنی...

باید به خودت برسی...

تغییر تو ظاهرت بدی...

باید  روح قبلیتو‌بکشی و ی جدید بسازی از خودت...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...