2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 25385 بازدید | 516 پست
خدالعنتش کنه الهی..معذرت میخوام تجاوزش درحدی بودکه یعنی الان دخترنیستی🫣

نه از عقب بود ولی ربطی نداره الان خالمه ک هیچجوره نمیتونم اینو هضم کنم ک ینفر بزور بهم دست زده

من رفتم ولی واقعا چیز مهمی نگفت پشیمون شدم از بقیه مه فک میکنن مقثر منم یا ب یه چشم دگ نگا میکنن

عزمزمه هر مشاور و روان درمانی که نباید رفت ،بعضی از این مشاورا خودشون احتیاج به مشاوره دارن 

باید رفت پیش کسی که تو کارش تبحر داره و واقعا خبره اس

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش میکنم

باشگاه میری دیگه؟

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
ببین باید بری پیش روانشناس... از آشناهاتون بود؟.... ایشا خدا همچین آدمایی رو به زمین گرم بزنه...

اره اشنا بود خدا نابودشون کنه من‌حتی با دوستم درددل کردم بعدم زده تو سرم حتی میترسم با کسی حرف بزنم همه فک میکنن من مقصرم برا دشمنم نمیخام

اره اشنا بود خدا نابودشون کنه من‌حتی با دوستم درددل کردم بعدم زده تو سرم حتی میترسم با کسی حرف بزنم ...

وای چقدر بد...

باید همون موقعی ک بهت تجاوز میکردم میرفتی پزشکی قانونی...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
اره اشنا بود خدا نابودشون کنه من‌حتی با دوستم درددل کردم بعدم زده تو سرم حتی میترسم با کسی حرف بزنم ...

چ اهمیتی داره اونا چی فکر می کنن؟

یاد بگیر هیچ کس ب فکرت نیست و براش مهم نیست گذشته، آینده و حالت پس افکار دیگران برات مهم نباشه...

سعی کن با کسی راجع بهش حرف نزنی چون بعضیا فقط زخم زبون میزنن و نمک میپاشن رو زخمت هیچ کمکی نمیکنن...

امیدوارم قوی بشی 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
نباید شرایطو واسش جور میکردی یا توی خلوتت راهش نمیدادی چجوری شد؟ 

هیچ وقت نفهمیدم چرا بعد از افتادن یه اتفاق اینو درک نمیکنید ک نصیحت برای زمانی که از دست رفته نکنید🤦🏻‍♀️ 

نباید شرایطو واسش جور میکردی یا توی خلوتت راهش نمیدادی چجوری شد؟ 

اخه اشنا بود من ک خودم نخاستم به زور بود با کتک بود اخه یه پسر دستای یه دختر بگیره کتک بزنه جلو دهنش بگیره چیکار میتونه کنه