بچه من یکسال پیش بهم تجاوز شد من خودم اصلا نمیخاستم و اصلا هماهل رابطه و اینا نبودم ولی تو این یکسال از همه چی افتادم از درسم افتلدم استرس دارم موادم در حدی ک هیچکاری نمیتونم کنم استرسم ب حد زیادی بالا رفته مامانمم جوری نیست ک منو درک کنه کسی هم ندارم باهاش دردل کنم ولی اصلا نمیتونم حالم خوب کنم همش میترسم حتی وقتی تو خونم همش گریه میکنم بنظرتون چیکار کنم باکی حرف بزنم؟
خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
اره اشنا بود خدا نابودشون کنه منحتی با دوستم درددل کردم بعدم زده تو سرم حتی میترسم با کسی حرف بزنم ...
چ اهمیتی داره اونا چی فکر می کنن؟
یاد بگیر هیچ کس ب فکرت نیست و براش مهم نیست گذشته، آینده و حالت پس افکار دیگران برات مهم نباشه...
سعی کن با کسی راجع بهش حرف نزنی چون بعضیا فقط زخم زبون میزنن و نمک میپاشن رو زخمت هیچ کمکی نمیکنن...
امیدوارم قوی بشی
خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
هیچ وقت نفهمیدم چرا بعد از افتادن یه اتفاق اینو درک نمیکنید ک نصیحت برای زمانی که از دست رفته نکنید🤦🏻♀️