2821
2789
عنوان

کمکم کنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 69 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر پدرم از بچگی اذیت کرد منم تا خواستگار اومد قبول کردم اولش خیلی خوب بود همسرم محبت میکرد دوست ن ...

خب ب نظرم تو تنها ی راه داری اونم اینه زندگیتو مستقل کنی و زرنگ باشی و زندگیتو رو پا نگه داری ...اول از این هرموقع همسرت هرچی بهت گفت توهم جوابش بده و هیچوقت نزار حقیرت کنه ...و محل مادر شوهر و شوهرت نده تا آدم شن. زیاد هم نمی‌خواد برا مادر شوهرت کار کنی کلا خودتو ازشون دور کن و اگر همسرت گفت چته بگو من ی خونه جدا می‌خوام خسته شدم از این خونه اگر هم قبول نکرد برو ی وکیل بگیر مشکلتو بهش بگو و کمکت می‌کنه ک همسرت خونشو جدا کنه...لطفاً هیچوقت دربرابر ظلم سکوت نکن 

چرا همسرتون متادون مصرف میکنه. خود این هم  میتونه عوارضی مثل پرخاشگری و عصبی بودن داشته با ...

اوایل بخاطر رابطه جنسی بود اما الان عادت کرده ذهنش درگیر شده

یعنی تو خونه مادرشوهر زندگی میکنید مشترک یا طبقه جدا؟ اگه مشترکی دفعه بعد بگو هروقت عرضه داشتی خونه ...

آره مشترکه میگم میگه جهازتو بیار بعد

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز