2821
2789
عنوان

کمکم کنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 69 پست
خب ب نظرم تو تنها ی راه داری اونم اینه زندگیتو مستقل کنی و زرنگ باشی و زندگیتو رو پا نگه داری ...اول ...

میگم هزار بار گفتم اما چسبیده به مادرش میگم تو که اینقدر مادرتو دوست داشتی چرا زن گرفتی. مادر پرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

خب مادرش هست واسش یچیزی خرید نمیدونم چرا بعضی از خانوما وقتی شوهر واسه مادرش ی چیزی میخره یادش میاد اونم ی چیزای لازم داشته خودت مادر نیستی ؟مادرشه بزرگش کرده شیر داده ۹ ماه با زحمت توش کشمکش بوده چرا به این آسونی خودتو از چشم همسرت مینندازی؟؟

خب مادرش هست واسش یچیزی خرید نمیدونم چرا بعضی از خانوما وقتی شوهر واسه مادرش ی چیزی میخره یادش میاد ...

واقعا ،معلومه که مادر از همه مهم تره .دیگه از مادر کی نزدیک تر

✔️ خبرنگار 
خب مادرش هست واسش یچیزی خرید نمیدونم چرا بعضی از خانوما وقتی شوهر واسه مادرش ی چیزی میخره یادش میاد ...

من نگفتم چرا خرید دروغ نگه بگه من خریدم من بچه خودم بخواد اینجوری باشه میزنم تو دهنش دیگه زن گرفته یه مسئولیتی باید داشته باشه

من نگفتم چرا خرید دروغ نگه بگه من خریدم من بچه خودم بخواد اینجوری باشه میزنم تو دهنش دیگه زن گرفته ی ...

خب دیگه مشخصه واسه این گفته که شما ناراحت نشی یا دعوا راه نندازی

2790
2823
2791
2779
2792