2777
2789
عنوان

سقط مکرر

9797 بازدید | 58 پست

تا حالا کسی بوده سقط پشت هم داشته باشه درمان شده باشه؟کدوم دکترا خوبن کسایی جواب بدن ک مشکل سقط داشتن و مشکلشون حل شدمن3تا سقط داشتم داغونم .اخریشم همین دوروز پیش دارم از درد میمیرم..پیش هر دکتری رفتم گفتن سالمین.مگه میشه سالم بود اینجوری شد.من میگم دکترای ک من رفتم هیچی حالیشون نیست خسته شدم

کدوم شهری؟دختر عمم ۵تا سقط کرد بعد رفت اصفهان پیش دکتر رقایی الان دوتا دختر داره البته روزی۲/۳تا امپول میزد نمیدونم دکتره زنده اس یا نه چون پیر بود.بعد شما ازمایش خودایمنی بده باید بری پیش متخصص داخلی و ایمونولوژی

خودتی😊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازمایش ژنتیک و یه سری ازمایش برای انعقاد و ایمنی رو هم انجام دادید؟

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

زن داداشم سال های قبل سقط مکرر داشت.. خیلی دکتر هم رفت.. ولی تشخیص های متفاوت بود.. بعد آخرین سقطش بعد یکسال باردار شد.. پسرش به دنیا اومد بعد یکسال دیگه پسر دومش به دنیا اومد.. توکلت به خدا شما هم بچه دار میشید

متخصص زنان زایمان علم این کارو نداره وقتتو هدر نده؟؟؟؟؟ کدوم شهری؟؟؟ شما باید متخصص سقط مکرر بری؟ گفتن مشکل ندارین؟؟ عزیرم سقط حتما حتماا علت داره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

احتمالا مشکل ایمنی انعقادی داری،یا همسرتون مشکا اسپرم و دی ان ای اسپرم داره،منم دوتا سقط بارداری پوچ داشتم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من مازندران شهر آمل

یا برو تهران یا اصفهان،تهران دکتر رزاقی و عارفی،اصفهان دکتر رویا شرکت