2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 9797 بازدید | 58 پست
ی گروه دارم تو تلگرام ک برای دکتر رزاقی کسایی ک سقط مکرر هستن داخلشن. ولی نمیشه صحبت کرد فقط از کسای ...

نه ندارم متاسفانه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما تحت درمان هستین ؟ 

من همسرم مشکل اسپرم داشت وهریکوسل داشت عمل کرد ولی دارو نخورد ،من از خیرش گذشتم،ازدواج دومیم جفتون از قبل بچه داریم هر دو،منم بیخیال شدم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بله دکترم آزمایش اسپرم دو سال پیش شهرمون داد گفتن سالمی 

پس حتما مشکل ایمنی انعقادی داری،اگر انعقادی باشه آسپرین و آمپول هپارین یا انوکسا باید بمحض مثبت شدن بی بی چک استفاده کنی،اگرم ایمنی باشه سرم ivig,اگرم هر دو مشکل باشه که همش باید مصرف کنی

خدا کنه ی مشکلی باشه و حل بشه وگرنه من دق میکنم بعد هر سقط داغون میشم روحیم خرابه

تا درمان نکردی اقدام نکن به هیچ وجه باهرسقط امکان داره چسبندگی لوله و رحم بگیری،چند وقته بعد مثبت شدن سقط میشن؟ بتا میدی پایین بودن؟

دکتر عارفی زن هستن یا مرد؟؟؟کارش خوبه؟ من از بس رفتم دکتر و نتیجه نگرفتم استرس دارم از پیش دکتر رفتن ...

دکتر سهیلا عارفی

پس حتما مشکل ایمنی انعقادی داری،اگر انعقادی باشه آسپرین و آمپول هپارین یا انوکسا باید بمحض مثبت شدن ...

یعنی با مصرف اینا مشکل واقعا حل میشه؟ خدا کنه حل شه و منم بچه دار شم😢

دکتر عارفی زن هستن یا مرد؟؟؟کارش خوبه؟ من از بس رفتم دکتر و نتیجه نگرفتم استرس دارم از پیش دکتر رفتن ...

من شانسی میام پیامتو میبینم،بزن رو فلش پایین جوابمو بده من متوجه بشم بیام پیامتو ببینم عزیزم

یعنی با مصرف اینا مشکل واقعا حل میشه؟ خدا کنه حل شه و منم بچه دار شم😢

بله حل میشه،احتمالا خون بجفت نمیرسه،جنین رشد نمیکنه یا ایست قلبی میکنه

تا درمان نکردی اقدام نکن به هیچ وجه باهرسقط امکان داره چسبندگی لوله و رحم بگیری،چند وقته بعد مثبت شد ...

اولین سقطم خارج رحم

دومی تو 3ماهگی ان تیش بالا بود 

سومی قلب تشکیل نشد

اولین سقطم خارج رحم دومی تو 3ماهگی ان تیش بالا بود  سومی قلب تشکیل نشد

انشالله حل میشه