2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 9797 بازدید | 58 پست
بله حل میشه،احتمالا خون بجفت نمیرسه،جنین رشد نمیکنه یا ایست قلبی میکنه

من دارم تحقیق میکنم ک دیگه برم پیش ی دکتر خوب و نتیجه بگیرم ..دیگه باردار نمیشم تا ینفر بهم علتشو بگه ابن دکترای زنان معمولی  واقعا هیچی حالیشون نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازمایش ژنتیک دادم ک سالم بودیم..ولی راجع ازامایشای دیگه چیزی نگفتن بهمون.شما دکتر خوب میشناسین

تهران دکتر حنطوش زاده برای سقط مکرر هست 

راهتون تقریبا نزدیکه یه سر برید پیششون 

من خودم شیرازی ام

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
عزیزم دکتر رزاقی یا عارفی پیچ اینستاگرام دارن؟

شما باردار شدید؟

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.
نه ..تازه سقط کردم🥲

ان شاءالله یه بچه سالم روزیت بشه🌺

آزمایشات نرماله؟

مشکل تنبلی نداری؟

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.
خدا کنه ی مشکلی باشه و حل بشه وگرنه من دق میکنم بعد هر سقط داغون میشم روحیم خرابه

سلام  خانم منم مشکل سقط مکرر دارم روحیم خیلی خراب افسرده شدم تو رو کجا رفتین چی کار کردین بگین من انجام بدم 

خدا کنه ی مشکلی باشه و حل بشه وگرنه من دق میکنم بعد هر سقط داغون میشم روحیم خرابه

سلام خانم ببخشید منم مشکل سقط دارم توروخدا چی کار کردی کجا رفتی به منم بگو منم خیلی هستم داغوننننننننننن 

یعنی با مصرف اینا مشکل واقعا حل میشه؟ خدا کنه حل شه و منم بچه دار شم😢

سلام خانم مشکل شما حل شدش منم دقیقن مثل شما هستم سقط مکرر دارم خیلی خسته هستم شما کجا رفتی تو رو خدا جواب بده