2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 9797 بازدید | 58 پست
ازمایش ژنتیک دادم گفتن هردو سالمین. شوهرمم سالمه اولین سقطم 3ساله پیش  دومی پارسال سومی ه ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازمایش ژنتیک دادم گفتن هردو سالمین. شوهرمم سالمه اولین سقطم 3ساله پیش  دومی پارسال سومی ه ...

فقط ژنتیک نیست،تاپیکی که گذاشتم پستای اولشو دقیق بخون

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

فقط فقط با آزمایشای مخصوص مشخص میشه،انواع سی دی مارکرا،فاکتورای ایمنی و انعقادی،مصرف داروهای مخصوص به بارداری سالم کمک میکنن

تهران تعریف رزاقی و شنیدم اسم عارفی رو هم شنیدم تو همین نی نی سایت ..اینا واقعا خوبن؟؟ یعنی الکی تعریف نمیکنن.برم پیششون همه این ازمایشها رو ازم میگیرن .اخه اینجا فقط ژنتیک گرفتن گفتن سالمی

تهران تعریف رزاقی و شنیدم اسم عارفی رو هم شنیدم تو همین نی نی سایت ..اینا واقعا خوبن؟؟ یعنی الکی تعر ...

رزاقی ایران نیست،عارفی ایرانه،دکتر شرکت هم عالیه،بله حتما پیگیری میکنن

ازمایشای ایمنی و انعقادی رو رزاقی میگیره خودش یا باید پیش دکتر دیگه ای برم

بزار خودشون بنویسن ،آزمایشگاهای مخصوص باید بری

من تازه اومدم نی نی سایت زیاد بلد نیستم کار باهاشو

اون لینکی که فرستادم آبیه،بزن روش میری تاپیک سقط مکرر

تهران تعریف رزاقی و شنیدم اسم عارفی رو هم شنیدم تو همین نی نی سایت ..اینا واقعا خوبن؟؟ یعنی الکی تعریف نمیکنن.برم پیششون همه این ازمایشها رو ازم میگیرن .اخه اینجا فقط ژنتیک گرفتن گفتن سالمی

ی گروه دارم تو تلگرام ک برای دکتر رزاقی کسایی ک سقط مکرر هستن داخلشن. ولی نمیشه صحبت کرد فقط از کسای ک درمان شدن میزارن.گروهی میشناسید ک بشه صحبت کرد و اطلاعات بدست اورد؟

تهران تعریف رزاقی و شنیدم اسم عارفی رو هم شنیدم تو همین نی نی سایت ..اینا واقعا خوبن؟؟ یعنی الکی تعر ...

عزیزم شک نکن،مشکلت حل میشه،فقط باید علت پیدابشه،همسرت آزمایش داده؟؟؟