2777
2789
عنوان

بارداری

94 بازدید | 25 پست

من تازه متوجه شدم باردارم دوقلو ولی تا ۱۰روز دیگه گفتن بیا سونو بده مجدد 

خیلی نگرانم 

آیا نحوه دراز کشیدن مهمه در ماه های اول؟

آیا زیاد نشستن خطرناکه برای جنین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم منم دخترم شش ماهه شه دو روز پشت سر هم کیت تخمک گذاری گذاشتم از شانسم تو روز تخمک گذاری رابطه داشته بودم و بی خبر بودم نمی دونم چکار کنم خدا کنه فعلا باردار نباشم

ببین تنها چیزی ک بهت میگم و گوش کن تا چهارماه ب شدددددددددددددددتتتتت رعایت کن مثل من نباش الان جفتم پایینه دارم دیوونه میشم ک کی بره بالا چیز سنگین ب هیچ عنوان بلند نکن بازار نرو ک بخوای راه بری جارو برقی اصلا نکش خودت و خسته نکن ببین اصلاااااااااا اینکارا ک گفتم و نکن شیر خیلی بخور با خرما پسته و گردو و انجیر حتما بخور انجیر بخور هرروز چون بارداری یبوست داره زرشک آب هویج ماهی جیوه دار زعفرون جعفری اصلا نخور کندر نخور در حد غذا درست کردن بلند شو ظرف شستن گردگیری هم اکثرا نشسته میتونی انجام بدی پات و نزار موقع نشستن روی صندلی یا مبل روی اون پات پان و جمع نکن توی شکمت از پله هم بالا و پایین نرو زیاد مسافرتم تا چهارماه نرو در حد بیرون رفتن با شوهر خونه مادر و مادر شوهر در حد رفتن خونه خواهر برادر من ی بار یک ساعت رفتم بازار و برگشتم جفتم اومد پایین ببین ب اینایی ک میگن حساس نباش گوش نده من حساس نبودم الان تو خونه رو تخت زندانی شدم حتی از در نمیتونم بیرون بزنم فقط رعایت کن سخته ولی ۹ماه میاد میگذره مخصوصا این ۴ماه اونم شمااااااا ک دو قلویی و خیلی مراقبت میخوای

ببین تنها چیزی ک بهت میگم و گوش کن تا چهارماه ب شدددددددددددددددتتتتت رعایت کن مثل من نباش الان جفتم ...

آخه من شاغلم نمیتونم زیاد استراحت کنم 

و به همین خاطر خیلی نگرانم و استرس دارم که نکنه کار کردن ضرر داشته باشه 

ممنونم از راهنماییتون 🌹🌹🌹

آخه من شاغلم نمیتونم زیاد استراحت کنم  و به همین خاطر خیلی نگرانم و استرس دارم که نکنه کار کرد ...

بچه مهمتره مرخصی بدون حقوق بگیر یا سرکار اگه کارت نشستنی هست مشکلی نیست فقط سعی کن ی چیزی بزاری زیر پات ک وقتی نشستی رو صندلی پات و دراز کنی بزاری رو اون 

نمیدوووونم میگم نکنه خدایی نکرده چیزیش شده که هیچ علائمی ندارم 😢

نهههه عزیزم اصلا نگران نباش استرس و از خودت دور کن هیچیشون نیست سالم سالمن 😁فقط الان واسه علائم زوده خیلی دوماه ب بعد با عرض معذرت دهان شما را سرویس میکنند 🤣

بچه مهمتره مرخصی بدون حقوق بگیر یا سرکار اگه کارت نشستنی هست مشکلی نیست فقط سعی کن ی چیزی بزاری زیر ...

آره نشستم همش ولی مدت زمان طولانی 

۶صبح تا ۱ظهر

ممنون گلم خیلی راهنماییت خوب بود 🌹

ان شاالله خدا بچتو برات حفظ کنه یه نی نی خوشگل و تپلو