delviiin75 مدیر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 20 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 25 پست من تازه متوجه شدم باردارم دوقلو ولی تا ۱۰روز دیگه گفتن بیا سونو بده مجدد خیلی نگرانم آیا نحوه دراز کشیدن مهمه در ماه های اول؟آیا زیاد نشستن خطرناکه برای جنین؟ 1402/05/13 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delviiin75 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 20 نهههه عزیزم اصلا نگران نباش استرس و از خودت دور کن هیچیشون نیست سالم سالمن 😁فقط الان واسه علائم زود ... 😂😂😂😂😂سالم باشن عب نداره سرویس کردنش میگذره
ممددقلی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 6124 آره نشستم همش ولی مدت زمان طولانی ۶صبح تا ۱ظهر ممنون گلم خیلی راهنماییت خوب بود 🌹 ان شاالل ... اشکال نداره خوراکی با خودت ببر ببین بیسکوییت قدیمی نمکی ها از اونا همیشه همراهت باشه واسه تهوع هم خوبه زیر باشند ی چیز نرم بزار ی صندلی هم بزار واسه پات ک دراز کنی بزاری روی صندلی راحت بشینی خواهش میکنم عزیزم سوالی بود در خدمتم مرسی از دعای خوبت خیلی بهش نیاز داشتم🙏♥️همچنین شما
ممددقلی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 6124 😂😂😂😂😂 سالم باشن عب نداره سرویس کردنش میگذره واقعا اره فقط سالم باشن
delviiin75 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 20 اشکال نداره خوراکی با خودت ببر ببین بیسکوییت قدیمی نمکی ها از اونا همیشه همراهت باشه واسه تهوع هم خو ... زنده باشی گلم تشکر از جواب های قشنگت و زمانی که گذاشتی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خیارشوررررررررر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 6147 مبارکه گلم انشاالله بسلامتی بغلشون بگیری،چند هفته ای؟با دارو دوقلو باردار شدی بااینکه ارثشو داشتی؟منم دوقلو باردار بودم دور از جونت افتادن خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی...
delviiin75 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 20 مبارکه گلم انشاالله بسلامتی بغلشون بگیری،چند هفته ای؟با دارو دوقلو باردار شدی بااینکه ارثشو داشتی؟ ... ممنون گلم آخی عزیزم ،چن هفته بودن ک افتادن؟ ارثشو داشتم هفته ۷ام
خیارشوررررررررر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 6147 ممنون گلم آخی عزیزم ،چن هفته بودن ک افتادن؟ ارثشو داشتم هفته ۷ام ... دور از جون شما هفت هفته و یک روز،انشالله بسلامتی بغلشون بگیری😍منم شوهرم دو قلو عه به همین خاطر دوقلو باردار شدم خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی...
delviiin75 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 20 دور از جون شما هفت هفته و یک روز،انشالله بسلامتی بغلشون بگیری😍 منم شوهرم دو قلو عه به همین خاطر دو ... وای استرس داشتم بیشتر شد که 😐مرسی پس ارثه شماهم
خیارشوررررررررر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 6147 وای استرس داشتم بیشتر شد که 😐 مرسی پس ارثه شماهم دلیل سقط من خارج رحمی بود شما نگران نباش خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی...
خیارشوررررررررر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 6147 وای استرس داشتم بیشتر شد که 😐 مرسی پس ارثه شماهم شما از کی بهت ارث رسید؟میگن از طرف مادر ارث دوقلویی میرسه من طرف خودم هیچکس دوقلو نبود خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی...
delviiin75 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 20 شما از کی بهت ارث رسید؟میگن از طرف مادر ارث دوقلویی میرسه من طرف خودم هیچکس دوقلو نبود من عمو و پسرعموهام دوقلوان و بچه دوقلو دارن از سمت مادری هیچکس