سلام. دختری 30 ساله هستم. از طریق پیج اینستا عاشق پسری شدم. پسری که همیشه در استوری هایش حرف از خدا میزد. خودش شروع کننده بود و در دایرکت چندین بار به من گفت که از خودم عکس برایش بفرستم و میگفت بیا همدیگر را ببینیم. من هم انقدر دوستش داشتم که به او اعتماد کامل کردم و یک روز گفت که بیا خونه ی من حرف بزنیم و من هم چون به او اعتماد کردم رفتم خونه اش😔و اون همان اول لباس های من را به زور در اورد و به من تجاوز کرد و من به شدت شوکه شدم. من دختری بودم که اصلا با هیچ پسری ارتباط نداشتم و ان پسر از سادگی من استفاده کرد😔 الان به شدت افسرده ام و به خودکشی فکر میکنم. به شدت حس انتقام دارم. به نظر شما چکار کنم کمی ارام بشم
اینجا خیلی راحت میگن شکایت کن اما شکایت کنی بحث آبرو وسط هست ... هزار نفر قضاوتت میکنن اذیت ن ...
مرسی عزیزم. خیلی سعی میکنم فراموش کنم ولی حس انتقام شدید در وجودم هست که نمیدونم چکار کنم. دوست دارم ابروش را یجوری ببرم😔😔در استوری های پیجش جوری از خدا حرف میزند که همه فکر میکنن ادم خوبیه😔
عزیزم دوست من با دوستپسرش رفته بودن شمال دوست پسرش هم پسر عموش بوده....به زور اونکارو میکنه بعد شکایت گفتن که دخترم درگیره چرا باید با یه نامحرم خونه تنها بره اونم به خواسته خودش
•Only god can judge me ❤️🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ببین زمانی میتونه حالش بد باشه که با یه دختر بچه 16 ساله نادون روبرو باشیم سی سالشه یعنی نصف عمرشو کرده بچه که نیست حضرت یوسف هم با زلیخا تنها شد فقط از خود خدا یاری خواست که حفظش کنه پاکیشو
اونوقت این دختره به استوری های خداگونه اعتماد کرده رفته خونه پسر غریبه معلومه ایراد از خودشه
عزیزم خودکشی راهش نیست انشالله خدا بهت کمک کنه راه درست انتخاب کنی... فکر نمیکنم با وجود خانوادت جرات شکایت داشته باشی یعنی از ترس... ولی خب اگه این اتفاق به این زودی ها افتاده شکایت کن لباس زیرتو نشور نگه دار
نه نمیشه. اولا ی زمان بگذره نمیشه بررسیش کرد. مضافا اینکه نهایت اثبات میکنه رابطه شکل گرفته، اما چون خانم با میل و پای خودش رفته، موضوع تجاوز مطرح نمیشه. مگر اینکه اون اقا روشش باشه و چندتا شاکی اینطوری پیدا شه که قاضی حکم مفسدفیالارض بده بهش
*کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا
یه عده میگن اعتماد کردم .بعضی دخترا میگن سادگی کردیم .بعضیا میگن تحت فشار خانواده میخواستم زود ازدواج کنم .مگه سی سال سن کمیه که با خودت دو دوتا چهار تا نکردی .اینا رو نگفتم که بخوام شمارو ملامت کنم یا قضاوت .چون میدونم حتی به خودت زحمت تایپ هم ندادی اینا رو گفتم که دختران زود باور سرزمینم به هیچ مردی قبل از خوندن خطبه عقد اعتماد نکنن و لا اقل اندامشون رو با ارزش و سرمایه یه دختر تلقی کنن که بازنده زندگیشون نباشن
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .