سلام. دختری 30 ساله هستم. از طریق پیج اینستا عاشق پسری شدم. پسری که همیشه در استوری هایش حرف از خدا میزد. خودش شروع کننده بود و در دایرکت چندین بار به من گفت که از خودم عکس برایش بفرستم و میگفت بیا همدیگر را ببینیم. من هم انقدر دوستش داشتم که به او اعتماد کامل کردم و یک روز گفت که بیا خونه ی من حرف بزنیم و من هم چون به او اعتماد کردم رفتم خونه اش😔و اون همان اول لباس های من را به زور در اورد و به من تجاوز کرد و من به شدت شوکه شدم. من دختری بودم که اصلا با هیچ پسری ارتباط نداشتم و ان پسر از سادگی من استفاده کرد😔 الان به شدت افسرده ام و به خودکشی فکر میکنم. به شدت حس انتقام دارم. به نظر شما چکار کنم کمی ارام بشم
من نمیفهمم.من درک نمیکنم بعضیارو.من ذهنم انقد شکاکه😐انقد مدام تو ذهنم درحال سبک سنگین کردن اتفاقاتی هستم ک هنوز نیوفتاده.به سختی اعتماد میکنم.اونوقت....😑😑😑😑
بعد میام سایت.درو برا طرف باز کرده اومده تج.اوز.رفته خونه طرف تج.اوز شده.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دختر خیلی ساده ای هستم و اصلا اهل اینکه با پسری حرف هم حتی بزنم نبودم و در این زمینه به شدت کم تجربه ...
ساده بودن دیگه توی این دوره و زمونه و فضای مجازی که همه چیز رو داره نشون میده یکم مسخره هست
شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
یه خرده با آرامش تر عزیزم میدونم پزشکی قانونی هست میخواستم بدونم پزشکی قانونی تجاوز رو تشخیص میده ی ...
اره میفهمه.تجا.وز نشونههای خودشو داره.مثلا دختره مقاومت کرده،اون جای اسمو نبرش زخم شده کبود شده پارگی داشته.مثلا چنگول کشیده زیر ناخنش پوست و خون طرف مقابله