2821
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10167 بازدید | 257 پست

من نمیفهمم.من درک نمیکنم بعضیارو.من ذهنم انقد شکاکه😐انقد مدام تو ذهنم درحال سبک سنگین کردن اتفاقاتی هستم ک هنوز نیوفتاده.به سختی اعتماد میکنم.اونوقت....😑😑😑😑

بعد میام سایت.درو برا طرف باز کرده اومده تج.اوز.رفته خونه طرف تج.اوز شده‌.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیزی هست به اسم پزشکی قانونی که میتونه تشخیص بده 

یه خرده با آرامش تر عزیزم

میدونم پزشکی قانونی هست میخواستم بدونم پزشکی قانونی تجاوز رو تشخیص میده یا نه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دختر خیلی ساده ای هستم و اصلا اهل اینکه با پسری حرف هم حتی بزنم نبودم و در این زمینه به شدت کم تجربه ...

ساده بودن دیگه توی این دوره و زمونه و فضای مجازی که همه چیز رو داره نشون میده یکم مسخره هست

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
یه خرده با آرامش تر عزیزم میدونم پزشکی قانونی هست میخواستم بدونم پزشکی قانونی تجاوز رو تشخیص میده ی ...

اره میفهمه.تجا.وز نشونه‌های خودشو داره.مثلا دختره مقاومت کرده،اون جای اسمو نبرش زخم شده کبود شده پارگی داشته.مثلا چنگول کشیده زیر ناخنش پوست و خون طرف مقابله

هیچی نمیدونی. تو با پای خودت بری خونه همسایتون بعد بهت تجاوز کنه. یعنی حقت بوده؟  چرت نگو لطفا

از کی اینقدر بی رحم شدیم ؟؟؟تو هیچ وقت تو زندگیت اشتباه نکردی؟؟؟ واقعا متاسفم اسی نصیحت نخواسته کمک خواسته

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏
اره میفهمه.تجا.وز نشونه‌های خودشو داره.مثلا دختره مقاومت کرده،اون جای اسمو نبرش زخم شده کبود شده پار ...

مرسی عزیزم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792