2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله سرتون میاد. اونوقت دیگه اینطوری با همجنس درموندتون حرف نمیزنین.

من اونقدر عاقلم که میدونم تواین زمونه با پدر و برادر خودتم ریسکه تنها بمونی خونه 

من دوست پسر زیاد داشتم ولی عاقل بودم هرجایی رفتم ولی خونه طرف هیچوقت نرفتم 

ایشونم بچه نیست سی سالشه خرس گنده ادم سی ساله گول نمیخوره ندیده نشناخته بره جایی

نه نمیشه. اولا ی زمان بگذره نمیشه بررسیش کرد. مضافا اینکه نهایت اثبات میکنه رابطه شکل گرفته، اما چون ...

شما پزشکی قانونی کار میکنید؟ تا جایی که من میدونم میتونن بفهمن بزور بوده یا نبود چندبار بوده ماله چه چند هفته پبش بوده و این چیزا

کرم از خود دختره بوده خودکشی هم خواستی بکنی بکن  شل و ول ترین دختر هم بهش بگن بیا بریم خونه نا ...

قضاوت نکن زمین خیلی گرده 

ما جای ایشون نبودیم که بدونیم چجور شخصیتی داره و چجوری بزرگ شده 

یکی از دوستای من همینجوری شد من شناخته کامل ازش داشتم میدونستم از روی سادگی رفته 

تجاوز یعنی هر کاری که بدون رضایت طرف انجام بشه حتی اگه شوهر بدون میل زن باهاش ارتباط برقرار کنه اسمش ...

بله، اما وقتی حانم با پای خودش میره خونه نامحرم، عدم رضایت رو چطوری میشه اثبات کرد؟؟؟؟

ایشالا کذر هیچکی نیفته، اما دادگاه‌ها پر است از خانم هایی که به اتهام تجاوز شکایت کردند و در نهایت نتونستند اثبات کنند تجاوز رو.

*کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا  
ببین زمانی میتونه حالش بد باشه که با یه دختر بچه 16 ساله نادون روبرو باشیم سی سالشه یعنی نصف عمرشو ک ...

تو داری یه ادمو با پیامبر مقایسه میکنی😂💔 خو بعضی ها به دلایلی اطلاعات کافی به دنیای بیرون ندارن و کم تجربن😑