2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست
تجاوز اینه یارو در قالب مثلا مسافرکش، به زور(یا به عنف) طرف رو ببره. اون میشه تجاوز.

چه بیسواد . حتی دوست پسر یا نامزدشم به زور کاری کنه اسمش تجاوزه

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی عزیزم. خیلی سعی میکنم فراموش کنم ولی حس انتقام شدید در وجودم هست که نمیدونم چکار کنم. دوست دارم ...

حتما برید پیش دکتر زنان بگید براتون بدوزه اون ناحیه رو 

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

ببین اگع ماشین داره ومیدونی خونش کجاس برو روماشینش اسید بپاش.لاستیکاشو پاره کن.

من اینا به ذهنم رسید بجز شکایت البته

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))
از همین حماقتی که کردم از خودم متنفرم😔

ولی باز ازتون تشکر میکنم که هم چین تایپیکی زدی تا دختران زود باور رو تا با پسری دوست میشن  رو آگاه کنی تا هیچ وقت به هیچ پسری اعتماد نکنن و اگر قرار ملاقات هم بزارن  همیشه تلاش کنن تو مکان های عمومی قرار بزارن چون پسرها فقط به فکر استفاده جنسی از دختر ها هستن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
[QUOTE=303538156]دقیقاکی اتفاق افتاده؟[/QUOTیکشنبه😔

دخترم عزیزم وقت داری،تو روخدا بلندشو باهمون لباسی که رفتی برو 

برو بعداً پشیمون میشی،حالت رو براه شد بیاباهم حرف بزنیم. 

توروخدا الان برو

تو داری یه ادمو با پیامبر مقایسه میکنی😂💔 خو بعضی ها به دلایلی اطلاعات کافی به دنیای بیرون ندارن و ...

خب منم میگم پیامبر خدا که درجه معنویت بالا داشت از خودش مطمئن نبود 

چطور این خانم فکر کرده کسی که استوری خدا میزاره ادم خوبیه 

منم تو استوریام زیاد میگم مهم ذاته و صورت زیبای ظاهر هیچ نیست و از این دری وری ها ولی تو واقعیت فقط به ادمای خوشگل خوش اندام بها میدم زشتارو ادم حساب نمیکنم

یا مثلا استوری میزارم یه خانوم چه شاغل چه خانه دار هردو محترم اند و باید برابر نگریست ولی تو واقعیت برای خانم شاغل احترام قائلم و خانه دار از نظرم یه مصرف کننده بخور بخوابه

دیدی چقدر بین ذات مجازی و واقعی من تفاوته؟ اون پسر هم همینطور استوری خدا دلیل بر خوب بودن نیست