2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست
تجاوز اینه یارو در قالب مثلا مسافرکش، به زور(یا به عنف) طرف رو ببره. اون میشه تجاوز.

نه عزیزم اون میشه تجاوز به عنف یعنی زوری 

این میشه تجاوز خالی

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

من خودم تا مرز تجاوز رفتم میدونم چقدر بده با اینکه اون اتفاق واسه من نیوفتاد اما باعث شد من تا مدت ها از خودم متنفر باشم باعث شد یه حس بی اعتمادی حتی نسبت به پدر خودم پیدا کنم با اینکه چن سال ازش میگذره من حتی وقتی بهش فک میکنم تن و بدنم میلرزه و باعث شده از عالم و ادم ترس بردارم

و واقعا میدونم چقدر حالت بده خدا بهت صبر بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید عزیزم یعنی الان بکارت نداری یا ازعقب بوده

لباس هایم را کامل و با زور از بدنم در اورد و خیلی ببخشید به همه ی اندام های بدنم دست گذاشت و خودش هم کاملا برهنه بود و بدن کثیفش را به بدنم فشار میداد ولی به شدت مانع از ادامه کارش شدم😔😔

عزیزم ناراحت نباش این شکایت ها محرمانه میمونه ونگران اینکه کسی بفهمه نباش. 

بعدم شما راه حل داری ولی برو تا این اتفاق رو این نامرد برای دختر دیگه ای تکرار نکنه. 

چقدرم اذیت شدی،خیلی ناراحتتم

چه بیسواد . حتی دوست پسر یا نامزدشم به زور کاری کنه اسمش تجاوزه

اسمش تجاوز هست، اما اثباتش مهمه. ضمن حفظ خونسردی و کنترل روی اعصاب و روانتون، مودب باشین.

*کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا  
واقعا نمیدونم اسم حماقت دخترونه رو چی میزارید  یه عده میگن اعتماد کردم .بعضی دخترا میگن سادگی ...

ی سه چهار جا گفتن شما حس ششم واقعی دارین ن؟

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

مرسی عزیزم. خیلی سعی میکنم فراموش کنم ولی حس انتقام شدید در وجودم هست که نمیدونم چکار کنم. دوست دارم ...

به خدا بسپارش عزیزم 

برو روانشناس بهت خیلی کمک می‌کنه گلم 

نگران نباش به مرور زمان بهتر میشه 

میدونم خیلی سخته تا الانش هم خیلی قوی بودی به خودت افتخار کن که داری سعی می‌کنی حالت رو خوب کنی تو این شرایط . رو ظاهر آدم ها قضاوت نکن راحت اعتماد نکن درس بگیر از این اتفاق ناراحتی کردن زمان رو به عقب برنمیگردونه 

بزار اون آدم فکر کنه زرنگ هست زمین گرد هست عزیزم همه کاراش به خودش برمیگرده تو زندگی خودت رو بساز و اصلا پیگیر اون آدم نشو دیگه عکساشو.. نگاه نکن .. چک نکن اکانت هاشو 

اصلا بیخیال اون شو به جاش رو خودت تمرکز کن و کار کن آدم ها تو شرایط سخت یه شخصیت جدید فوق العاده از خودشون میسازن ♥️ بهت پیشنهاد میکنم کتاب نسخه ی بهتر از خودت از جول اوستین رو بخونی خیلی بهت کمک می‌کنه تو این راه 

موفق باشی عزیزم 

بله، اما وقتی حانم با پای خودش میره خونه نامحرم، عدم رضایت رو چطوری میشه اثبات کرد؟؟؟؟ ایشالا کذر ه ...

خیلی ها هم موفق میشند کافیه یه سو سابقه برای اون آدم درست بشه به نظرت با نفر بعدی هم همینکارو کنه و هیچ کس از شکایت کردن نترسه برای قاضی پرونده علم ایجاد نمیشه...قطعا موثره برای جامعه لازمه سکوت نکردن و نترسیدن از این اتفاق ها...یک کل را در نظر بگیرید.

عزیزم دوست من با دوستپسرش رفته بودن شمال دوست پسرش هم پسر عموش بوده....به زور اونکارو میکنه بعد شکای ...

درسته عزیزم در این که شکی نیست

پرسیدن تجاوز رو چطور میشه تشخیص داد گفتم پزشکی قانونی راحت فرق رابطه ای که با تمایل بوده و تجاوز رو تشخیص میده.

عزیرم‌ مال روستا هستیدمگه ؟

کی میگه روستای کم تجربن اتفاقا اندازه تک تک موهات میدونن فقط اسمش رو بعضی ادمای امثال شما بد در بردن اههههه

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

خیلی ها هم موفق میشند کافیه یه سو سابقه برای اون آدم درست بشه به نظرت با نفر بعدی هم همینکارو کنه و ...

بله موافقم و همینو میگم که اکه طرف سابقه داشته باشه، قاضی میتونه افساد فی الارض بده به طرف

*کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا