2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لباس هایم را کامل و با زور از بدنم در اورد و خیلی ببخشید به همه ی اندام های بدنم دست گذاشت و خودش هم ...

حالا استارتر از ماجرات بگذریم چرا ادبیات صحبتت این شکلیه 

انگار میخوای مجله و کتاب نگارش کنی

مال روستا هاش چون معمولا دیدم دخترای روستاها البته بعضی روستاها خیلی ساده وآرومن

من الان بچه دهاتم ب شدت شرم 

بازم حرفی مونده بگی؟

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

حالا چرا اینقدر درمورد بکارت می‌پرسید؟میگه بهم تجاوز شده همه اومدن میگن یعنی بکارت نداری؟اینقدر نمک رو زخمش نپاشید 

اگه امثال شما اینقدر رو هایمن (به قول خودتون پرده بکارت) مانور نمیدادین الان زندگی خیلیا تباه نمیشد

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉
نمیدونم چطور بنویسم😔

هیچی با زبون راحت و خودمونی 

اینجوری شاید منم بتونم بهتر همذات پنداری کنم

از کامنتمم اگه یوقت دلخور شدی توروخدا به دل نگیر راستش شاید من چون دختر ساده اطرافم ندیدم نتونستم درکت کنم 15 16 ساله های اطراف من یه گرگی ان که هزار تا ادم رو درس میدن لطفا ازم رنجش نداشته باش من وقتی موضوع ازار یه خانومی درمیون باشه چه کتک چه خیانت چه تجاوز بدجور اعصابم خورد میشه تو به دل نگیر

بهترین کار هم اینه برو از طرف شکایت کن حالا یا حرفتو میپذیرن یا نه نزار یه دختر دیگه شاید نوجوون یک وقت تو اینستا خام حرفاش بشه

اگه میخوای شکایت کنی رد زخم یا چیزی ک ثابت کنه بزور اون کارو باهات کرد وجود داره؟

ارضا شد؟اگه اره نباید حموم کنی یا لباسات رو بشوری بلکه از طریق ازمایش تشخیص بدن باهات اون کارو کرده 

ولی اگه کبودی زخم یا چیزی ک ثابت کنه مقاومت کردی وجود نداره شکایت نکن چون نمیتونی ثابت کنی ب خواست خودت نبوده و تجاوز بوده

سرت بی کلاه میمونه نگاها و تشر های قاضی هم جای خود

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉