سلام. دختری 30 ساله هستم. از طریق پیج اینستا عاشق پسری شدم. پسری که همیشه در استوری هایش حرف از خدا میزد. خودش شروع کننده بود و در دایرکت چندین بار به من گفت که از خودم عکس برایش بفرستم و میگفت بیا همدیگر را ببینیم. من هم انقدر دوستش داشتم که به او اعتماد کامل کردم و یک روز گفت که بیا خونه ی من حرف بزنیم و من هم چون به او اعتماد کردم رفتم خونه اش😔و اون همان اول لباس های من را به زور در اورد و به من تجاوز کرد و من به شدت شوکه شدم. من دختری بودم که اصلا با هیچ پسری ارتباط نداشتم و ان پسر از سادگی من استفاده کرد😔 الان به شدت افسرده ام و به خودکشی فکر میکنم. به شدت حس انتقام دارم. به نظر شما چکار کنم کمی ارام بشم
من نمیفهمم.من درک نمیکنم بعضیارو.من ذهنم انقد شکاکه😐انقد مدام تو ذهنم درحال سبک سنگین کردن اتفاقاتی هستم ک هنوز نیوفتاده.به سختی اعتماد میکنم.اونوقت....😑😑😑😑
بعد میام سایت.درو برا طرف باز کرده اومده تج.اوز.رفته خونه طرف تج.اوز شده.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
دختر خیلی ساده ای هستم و اصلا اهل اینکه با پسری حرف هم حتی بزنم نبودم و در این زمینه به شدت کم تجربه ...
ساده بودن دیگه توی این دوره و زمونه و فضای مجازی که همه چیز رو داره نشون میده یکم مسخره هست
شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
یه خرده با آرامش تر عزیزم میدونم پزشکی قانونی هست میخواستم بدونم پزشکی قانونی تجاوز رو تشخیص میده ی ...
اره میفهمه.تجا.وز نشونههای خودشو داره.مثلا دختره مقاومت کرده،اون جای اسمو نبرش زخم شده کبود شده پارگی داشته.مثلا چنگول کشیده زیر ناخنش پوست و خون طرف مقابله