2821
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10167 بازدید | 257 پست
میتونه شکایت کنه چرا اطلاعات غلط میدی

عزیزم من خودم تو فامیلمون پیش اومده و تازه اشناهم اینکارو کرده حتما یه چیز میدونم  

اونم تازه میگن اگر زیر ۱۸ سال باشه جرمه اگر بالای ۱۸ با پایه خودش رفته

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
عزیزم من خودم تو فامیلمون پیش اومده و تازه اشناهم اینکارو کرده حتما یه چیز میدونم     اون ...

هیچی نمیدونی. تو با پای خودت بری خونه همسایتون بعد بهت تجاوز کنه. یعنی حقت بوده؟ 

چرت نگو لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نمیدونی. تو با پای خودت بری خونه همسایتون بعد بهت تجاوز کنه. یعنی حقت بوده؟  چرت نگو لطفا

باشه شما درست میگی

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
میتونه شکایت کنه چرا اطلاعات غلط میدی

چطوری میخواد ثابت کنه تجاوز بوده؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

اینجا خیلی راحت میگن شکایت کن اما شکایت کنی بحث آبرو وسط هست ... هزار نفر قضاوتت میکنن 

اذیت نمیشی عزیزم ؟ به نظر من برو روانپزشک حالت خوب شه اون پسر هم به خدا بسپار به موقعش بدجوری تاوان پس میده 

الان شاید خیلی ها بیان به من بگن چرا دختر سکوت کنه و... 

باید حقشو بگیره و.. اما خود این خانوم رفته خونه ی پسر بعد کلی چت هست ازشون که دختر با خواسته خودش رفت چجوری میخواد اثبات کنه تجاوز بوده اصلا ؟ فرض اثبات کنه پزشک قانونی اما بعدش همه به یه چشم دیگه میبینن دختر رو , آره حرف مردم مهم نیست اما وقتی یکی حال روحیش بد هست بدتر میشه همه فرهنگ درک کردن ندارن که . من با در نظر گرفتن عواقبش گفتم ‌‌ نمیدونم اگه میخوای شکایت کن اگه حس می‌کنی قوی هستی و میتونی . در آخر هم از این داستان درس بگیر راحت به همه اعتماد نکنی عزیزم دیگه اتفاقی هست که افتاده باید قوی باشی

۳۰ سالنه و دختر بودی و گول خوردی و به زور؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخیت گرفته،؟ دختر ۳۰ ساله گول میخوره؟

دختر خیلی ساده ای هستم و اصلا اهل اینکه با پسری حرف هم حتی بزنم نبودم و در این زمینه به شدت کم تجربه بودم😔نمیدونم جطور عاشق این موجود پست شدم و به اون اعتماد کردم😔

سلام.

متاسفم.

اما نمیتونین تجاوز رو اثبات کنین. چون طرف مدعی میشه خودش اومد خونه ام و قاعدتا نرفتین اونجا دعای کمیل بخونین!

*کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا  

دختر ۳۰ ساله چطور به بلوغ عقلی نرسیده فکر کردی گفت بیا خونه قراره دعای کمیل بخوانید 

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

میتونی شکایت کنی.

شک نکن.

اول برو سراغ شکایت .

بعد دنبال یه روانشناس خوب باش.

خودتو سرزنش نکن.

این اتفاق برای هرکس ممکنه بیافته اگه سکوت کنی و شکایت نکنی اون آدم کثیف یه قربانی دیگه میگیره.بهترین انتقام از اون آدم اینه که از ترس آبرو بیخیال شکایت نشی.

البته بعدها اگه دنبال کار شکایت و پزشکی قانونی نرفته باشی قطعا بیشتر تاسف میخوری که یه خطای دومم این بود و ای کاش دیر نمیشد...

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792