2777
2789

من کلا ادم ترسویی هستم یعنی یه امپولم میزنم بدنم میلرزه از استرس، سر بچه اولم بخاطر شرایطم تا بارداری تموم بشه و سزارین بشم مردم از استرس حتی سر عمل قرار بود رحمم خارج بشه دیگه دوران بارداری و نمیگم که به جز سختیهاش نه ماه استراحت مطلق بودم، الان سر دومی انقدر بی خیالم، عزیزم لحظات شیرینیه درد با شیاف و دارو قابل کنترل هست ، اصلا استرس نداشته باش و ریلکس باش انشاالله زایمان راحتی داشته باشی

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشاالله به سلامتی نی نیتو بغل میکنی،منم سزارین بودم خیلی سخت نیست جوری نیست که نشه تحملش کرد اینم میگذره

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بخدا همش استرس سلامت بچم و اتاق عمل دارم

بچت سالمه خیالت راحت

اتاق عملم چیزی نیس یه امپول میزنن دیگه هیچی متوجه نمیشی فقط منتظری بچه رو ببینی

شما کجایی؟سزارین راحت قبول کردن؟

من ک مکافات داشتم سر همین

اصلا درد نداره. راحته راحته

سلام شما مگه متوجه سوند گداشتن شدید؟

آخه منم سزارین بودم ولی هیچی یادم نمیاد یعنی کی گداشتن که من متوجه نشدم 

بیحسی هم بودم

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
ممنونم از قلب مهربونت

عزیز دلی دوست جان منم خیلی میترسیدم جوری که تو اتاق عمل ضربانه قلبم خیلی رفت بالا،دکترم اومد آرومم کرد بهترین لحظه وقتیه که صدای فندوقتو میشنوی فقط به این فکر کن،بعدشم که یه درد سادس واقعا، تو بیمارستان مواظبن شیاف میزارن که اذیت نشی اصلا بهش فکرم نکن بهت قول میدم یه زایمان عالی در پیش داری به امید خدا🥰😏

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزم، منم سزارینی بودم. خیلی راحته. اصلا استرس نداشته باش. ان شالله ب سلامتی بچه تو بغل می گیری. شی ...

ممنون گلم چنددقیقه داخل اتاق عمل بودی بخیه هات بعد چند روز جوش خورد