2777
2789
عزیز دلی دوست جان منم خیلی میترسیدم جوری که تو اتاق عمل ضربانه قلبم خیلی رفت بالا،دکترم اومد آرومم ک ...

اشک از چشمام سرازیر شد😔😔😔

نمیدونی چقدر تحت فشار روحیم خیلی نگرانم 😔😔😔همش ب این فک میکنم خدایی نکرده چیزیم شه بچه ام دست کی بسپارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا سوند چی ؟میگن نصب سوند خیلی درد داره

اصلا درد نداره، ببین انقد دردش ناچيز بوده که من کلا سوند رو برای زایمان هیچی به حساب نمیارم، منم سزارین بودم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ممنون گلم چنددقیقه داخل اتاق عمل بودی بخیه هات بعد چند روز جوش خورد 

اتاق عمل رو دقیق یادم نیس، چون وقتی برگشتم انگار بیهوش بودم. ی دو ساعتی. ولی از زمانی ک‌رفتم داخل اتاق تا زمانی ک‌بچه مو دیدم فک کنم ۴۰ مین اینا شد. بخیه هامم تا یک هفته تقریبا خوب شده بودن، ولی باز تا یکماه یکمسوزش داشتن البته گهگاهی.

اما خب دکتر‌مسکن میده. و تقریبا میتونم بگم هیچ دردی احساس نخواهی کرد عزیز.

من خودمم‌خیلی ترسوئم، قبل سزارین انقد ترسیده بودن، میلرزیدم خخخ. دکتری ک‌میخاست امپول بی حسی بزنه بنده خدا ترسیده بود. خخ

اشک از چشمام سرازیر شد😔😔😔 نمیدونی چقدر تحت فشار روحیم خیلی نگرانم 😔😔😔همش ب این فک میکنم خدایی ...

عزیزم،اینجوری فکر نکن میدونی این استرس رو نی نیتم حس میکنه ناراحت میشه،ببین یه عمله سادس اصلا ترس نداره قرار نیست اتفاقی برات بیفته،فقط قراره مهمون کوچولوت بیاد تو بغلت اصلا بیهوش نمیکنن که چیزیت بشه بی حست میکنن خیلی زودم تموم میشه بیخودی داری خودتو اذیت میکنی واقعا

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
اتاق عمل رو دقیق یادم نیس، چون وقتی برگشتم انگار بیهوش بودم. ی دو ساعتی. ولی از زمانی ک‌رفتم داخل ات ...

منم بخداااا ی دندون عقل کشیدم تا امپول سرکننده زد دست و پام شروع کرد لرزش 

منم ده روز دیگه س خواب و خوراک ندارم😐😐😐خدا بخیر کنه

الان اوکی ای؟

من از حال و‌اوضاع این اخرا بیشتر در عذابم تا اتاق عمل

خیلی زیاد پول دادی اینجا بهترین دکتر میگفت هفت تا ده تومن میگیرم سزارین کنم