2777
2789
عنوان

بش بگم به ‌شوهر من نچسب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 91 پست

اگه احساس زنانت زنگش به صدادراومد.اصصصلا وابدا رودربایسی نکن وبرخورد کن حتماوتهدیدش کن به شوهرش میگی..یااصلا ازش فیلم بگیرنشون شوهره هم بده واسه روز مبادا.بهدشوهرش بگو زنشو زیرنظربگیره ببینه چجورعشوه خرکی واسه شوهرای مردم میاد.کلی راه هست تاجلوشوبگیری خلاصه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد رو مخن جاری منم همش می‌چسبه شوهرم داشت قلیون می‌کشید رفت نشست کنارش ازش گرفت . منم الکی گفتم شوهرم سرما خورده.  مریض نشی بخاطر خودت میگم . بقیه هم خندیدن 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

چقد ضایع ..اول با شوهرت درمیون بزار بگو به نظرت زیادی بهت نمی چسبه یا چرا انقد نزدیک میشه و بگو احساس بدی داری ..چیزی دیگه نمیتونم بگم مکر اینکه مستقیم بهش بفهمونی شاید داره بهت حسادت می کنه و میخواد رابطت رو بهم بریزه در نهایت تو هم برو بچسب به شوهر اون و رفتارهای تابلو کن خلاصه یکم سلیته بازی نیازه این جور جاها و بعد حسابی حالشو جا بیار 

ی بار خواهرم ک عقد بوددید دختر عمه های شوهرش پیامش دادن و ...گذاشت تو یه جمع بزرگ برگشت گف عههه تو همونی ک همش ب شوهرم پیام میده؟؟اونم یخ زد گف من بی ادب نیستم ک..بعدم پیام نداد

اصلا عکس العمل نشون نده ،به روی شوهرتو اون عن خانم نیار مدام بچسب به شوهرت منم جاریم دختر خاله شوهرم ...

عزیزم اشتباه میکنی تا کی میخوای حرص بخوری ،مگه اعصابتون از سر راه آوردی دمشو یه جور قیچی کن خودش نیاد 

عزیزم اشتباه میکنی تا کی میخوای حرص بخوری ،مگه اعصابتون از سر راه آوردی دمشو یه جور قیچی کن خودش نیا ...

نمیشه خواهرای شوهرم میگن بد دلی نمیتونم حرف بزنم مثل خودشون رفتار میکنم کاملا حرص خوردنشون و میبینم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.