2777
2789
عنوان

بش بگم به ‌شوهر من نچسب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا عکس العمل نشون نده ،به روی شوهرتو اون عن خانم نیار مدام بچسب به شوهرت منم جاریم دختر خاله شوهرمه مدام باهاش بگو بخند که میکنه دست میزنه به بدن شوهرم من خوشم نمیاد شوهرمم میدونم خوشم نمیاد جلوش رو سری نمیپوشه منم دیگه گلایه نکردم اخم به صورتم نیوردم وقتی میره پیش شوهرم میرم کنارشون بازوی شوهرم و میگیرم یا میخوام باهاش حرف بزنم صورتشو نوازش میکنم جلو دختر خالش .

فایده نداشت از روهم نرفت منم با لجاجت دیگه حجابم پیش برادر شوهرم گامل نیست با دامن بدون ساپورت و بدون روسری ام پیششون

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

عزیزم راهش اینه که تا جاییکه میتونی سعی کنی نبینیش هرجایی که میدونی اونم هست سعی کن نری ،به مرور زمان اگه شوهرت گفت چرا نریم بگو از رفتار فلانی خوشم نمیاد خودش حساب کار میاد دستش

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
جات باشم چنان چشم غره ای بهش میرم که از ده کیلومتری همسرم عبور نکنه. من خیلی سلیطه م رو این موضوعات ...

تو ب چشم غره میگی سلیطه بازی؟

همین موردو داشتیم شوهرممم محلش نمیزاشت عصبی شده بود

وسط جمع گفتم فلان فلان شده سفرتو جای دیگه پهن کن شوهرم سر سفرت دون نمیپاشه هرررررررررررررری

زدم تخت سینش هولش دادم

(شوهرم براش دغدغه شده بود میگف توروخدا تو یکاری کن)

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

اگه رفت پیش شوهرت تو هم برو پیششون

اگه دیدی مثلا داره کمک می‌کنه تو برو به شوهرت بگو کمک می‌خوای من هستم(حتی به دختره چشم غره هم نرو کلا سگ محلش کن،چون هر چی بگی تهش همه چی سر تو خراب میشه)

از یه جایی به بعد؛قلبتم عاقل میشه...یاس هستم🦥

بنظرم از راه شوهرت وارد شی بهتره خودتو کوچیک نکن که فک کنه همش حواست به اونه بگو شوهرت از جایی ک اون هست به سرعت ترک کنه اونجارو واینکه اگه دیگه خیلی پرو شد جلوش احساسی رفتار کنید ببینه این چیزت رو‌اگه بدتر سد همسرت تذکر بده بهش مثلا وقتی گفت کمکت کنم سمارو صدا بزنه که عزیزم بیا کمک نیاز دارم ،یا فلان چیزو برام نگه دار