بچه ها این دخترخاله شوهرم خیلی رو مخمه، متاهله ولی عشوه خرکی میاد، مثلا شوهرم داره یه کاری انجام میده میدوعه میره میخواد کمکش کنه، یا مثلا شوهرم داشت یه کاسه میشست رفت کنارش چسبید به بهونه اینکه میخواد یه چیزی برداره، کلا شوهرم هرجا میره روبروش در میاد.. چیکار کنم؟ بش بگم شما کمک شوهر خودت بکن نمیخواد کمک شوهر من بکنی؟ یا بش بگم حد و حدودتو رعایت کن اگه اومد کنار شوهرم؟
نگو چیزی بهش، چون نقطه ضعف پیدا میکنه، شوهرت باید با رفتارش بهش بفهمونه کارش درست نیس، اینجور زنا کرم دارن فروشنده شوهر منم همینجوری بود میخواست منو اذیت کنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اصلا عکس العمل نشون نده ،به روی شوهرتو اون عن خانم نیار مدام بچسب به شوهرت منم جاریم دختر خاله شوهرمه مدام باهاش بگو بخند که میکنه دست میزنه به بدن شوهرم من خوشم نمیاد شوهرمم میدونم خوشم نمیاد جلوش رو سری نمیپوشه منم دیگه گلایه نکردم اخم به صورتم نیوردم وقتی میره پیش شوهرم میرم کنارشون بازوی شوهرم و میگیرم یا میخوام باهاش حرف بزنم صورتشو نوازش میکنم جلو دختر خالش .
فایده نداشت از روهم نرفت منم با لجاجت دیگه حجابم پیش برادر شوهرم گامل نیست با دامن بدون ساپورت و بدون روسری ام پیششون
عزیزم راهش اینه که تا جاییکه میتونی سعی کنی نبینیش هرجایی که میدونی اونم هست سعی کن نری ،به مرور زمان اگه شوهرت گفت چرا نریم بگو از رفتار فلانی خوشم نمیاد خودش حساب کار میاد دستش
اگه دیدی مثلا داره کمک میکنه تو برو به شوهرت بگو کمک میخوای من هستم(حتی به دختره چشم غره هم نرو کلا سگ محلش کن،چون هر چی بگی تهش همه چی سر تو خراب میشه)
بنظرم از راه شوهرت وارد شی بهتره خودتو کوچیک نکن که فک کنه همش حواست به اونه بگو شوهرت از جایی ک اون هست به سرعت ترک کنه اونجارو واینکه اگه دیگه خیلی پرو شد جلوش احساسی رفتار کنید ببینه این چیزت رواگه بدتر سد همسرت تذکر بده بهش مثلا وقتی گفت کمکت کنم سمارو صدا بزنه که عزیزم بیا کمک نیاز دارم ،یا فلان چیزو برام نگه دار