بچه ها این دخترخاله شوهرم خیلی رو مخمه، متاهله ولی عشوه خرکی میاد، مثلا شوهرم داره یه کاری انجام میده میدوعه میره میخواد کمکش کنه، یا مثلا شوهرم داشت یه کاسه میشست رفت کنارش چسبید به بهونه اینکه میخواد یه چیزی برداره، کلا شوهرم هرجا میره روبروش در میاد.. چیکار کنم؟ بش بگم شما کمک شوهر خودت بکن نمیخواد کمک شوهر من بکنی؟ یا بش بگم حد و حدودتو رعایت کن اگه اومد کنار شوهرم؟
معلومه خیلی رومخته،وقتی شوهرت نمیفهمه باید رابطه رو کم کنه خودت مستقیم بگو به دخترخالش،یا اوضاع درست میشه و راحت میشی یا کلا خراب میشه و به هم میزنید بهتر از عذاب دادن خودته
حساس نشو . منم دختر دایی های شوهرم خیلی باهاش راحتن . یعنی جوری ک هر کار بکنند جلوش میگن این از خودمونه . ولی با اون یکی برادر شوهرام اینجور نیستن . چون زنهاشون اخم و تخم میکنن.ولی من ب دلمم نمیگیرم . والا الان اسیره منه.😂😂😂😂چرا خودمو بده کنم و اونو حساس
عزیزم منم همین مشکل و داشتم اول اینکه به شوهرم گفتم سگ محلش کنه و بعد خودم رفتم ور دل شوهرش نشستم و چسبیدم بهش گفتم و خندیدم آقا چشمتون روز بد نبینه اومد داشت میمرد از حرص هیچی نگفت ولی از اون به بعد یا ما بودیم نمیومد اگرم میومد یه گوشه پیش شوهرش میموند الان دیگه سلامم نمیکنه به شوهرم
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان