2777
2789
عنوان

بش بگم به ‌شوهر من نچسب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 91 پست
اخه زنه داره به معنای واقعی با شوهرش میلاسه میخوای بیخیال باشه؟

به خدا اینا توهم میزنن فکر میکنن همه میخوان شوهرشون و بدزدن 

الان تو کامنتا ببین 

جاریم میچسبه شوهرم_ خواهرش میچسبه دختر خالش میچسبه دختر عمش میچسبه

دیگه همه خرابن ؟؟ اونم زن متاهل و تو فامیل😐😐😐

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری منم همیشه پیش شوهر من اون یکی برادر شوهرم با این شلوا ای تنگ ساپرتی میچرخه جوری شلوار به بدنش میچسبه که کذمل برامدگی بدنش مشخصه یا جوری تیشرتای تنگ میپوشه که تمام پهلوهاش بیرون میزنه حالا اصلا اندام خوبی نداره 

بعد حرف که میزنه میخنده تمام نگاهش به مرداست ببینه نگاهش میکنن

حالا صورتش مثلا چشم ابرو اینا تتو پاهاش تتو 

چرا بنظر شما شوهراشون هیچی نمیگن بهشون همیشه برام سوال

جلو شوهرش بگو مثلا همتون یجا بودین اون رفت کمک شوهرت به شوهرش بگو مثلا زهرا جون خیلی دلسوزه ها به شم ...

اتفاقا چون شوهراشون فکر بد ندارن اینکارو میکنن ، اگر هر چی بگی میگن دلش سیاه و متهم میشن ، با زنانگی تمام بی سرو صدا تو نطفه خفه کن 

خب آخه دخترخاله هه حرف نمیزنه فقط میپره میاد کمک شوهرم، شوهرم چی بش بگه مثلا؟؟

مولا ضایعش کنه بگه شما کار دیگه ای نداری ک میای اینجا

یا بگه اگه کمک لازم بود زنمو صدا میزنم ک باهاش راحتم

یا بگه جا کم نیست ک میای اینور

خلاصه ضایعس کنه

ب شوهرت التیماتوم بده بگو ایندفعه ببینم اومد سمتت از چشم تو میبینم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
اتفاقا چون شوهراشون فکر بد ندارن اینکارو میکنن ، اگر هر چی بگی میگن دلش سیاه و متهم میشن ، با زنانگی ...

نه شاید شوهره دختر خاله برگ چغندره حالیش نیس یکم غیرتشو قلقلک بدی میفهمه پدرشو درمیاره

نه شاید شوهره دختر خاله برگ چغندره حالیش نیس یکم غیرتشو قلقلک بدی میفهمه پدرشو درمیاره

خودت میگی برگ چغندر ازش چه انتظاری داری ، اون زنه هم شوهرشو میشناسه که با مردا لاس میزنه 

باهمچین کسی اصن نبابدزیادرفت وامد کرد،  سم هستن  

بردارشوهرم خیلی مرد خوبیه البته که ما چند ماه یکبار همو میبینیم 

من خودم همیشه تیشرتای لانگ میپوشم شلوارای راسته پیششون 

همیشه میگم چجوری خودشون راحتن از اینکه انقدر شلوار تنگه میره لای خط باسن یکسره دست به باسنه

کجارو بخونیم

عزیزم منم همین مشکل و داشتم اول اینکه به شوهرم گفتم سگ محلش کنه و بعد خودم رفتم ور دل شوهرش نشستم و چسبیدم بهش گفتم و خندیدم آقا چشمتون روز بد نبینه اومد داشت میمرد از حرص هیچی نگفت ولی از اون به بعد یا ما بودیم نمیومد اگرم میومد یه گوشه پیش شوهرش میموند الان دیگه سلامم نمیکنه به شوهرم