2777
2789
عنوان

دخترای مجرد 20 تا 25 بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی 😍منم ازمون فرهنگیان میدم دوست ندارم ولی اطرافیان همش میگن پشیمون میشی نری میترسونن

به منم همینو گفتن

من الان پشیمونم دارم پول جمع میکنم تعهدمو بخرم برگردم😂😂

دلت نیس نیا

اونی که عاشق معلمی بود انقد تحت فشار گذاشتنش تو این سیستم که دیگه زده شده الان داره از من شرایط استعفا میپرسه

چه برسه به من و امثال من که از اولم دو دل بودیم و بخاطر حرف بقیه اومدیم

لایکم نکنید لطفا

به منم همینو گفتنمن الان پشیمونم دارم پول جمع میکنم تعهدمو بخرم برگردم😂😂دلت نیس نیااونی که عاشق مع ...

جدی داری میگی ؟

یه دختر فامیل همسن منه فرهنگیان اورده

والا هر مهمونی میرم مخم خوردا میشه برو فرهنگیان شغل اروم و فلان

کنارش میتومی شغل دوم داشته باشی و... فقط برا یحرف اطرافیان دارم ثبت نام میکنم

منم خرجم زیاد نیست رفت و آمدم با خودشه وقت کافه و فلان بهمان هم ندارم همون ۱.۵،۲ تومن میشه حتی گاهی ...

من خیلی بیشتر نیاز دارم

اما بیشتر از این نمیتونم از بابام بگیرم

میرم اینستا دوستامو میبینم دلم به خودم میسوزه

من خیلی بیشتر نیاز دارم اما بیشتر از این نمیتونم از بابام بگیرم میرم اینستا دوستامو میبینم دلم به خو ...

چاره ای نیست یا باید خرجتو کم کنی یا یه شغل برای خودت دست و پا کنی

جدی داری میگی ؟یه دختر فامیل همسن منه فرهنگیان اورده والا هر مهمونی میرم مخم خوردا میشه برو فرهنگیان ...

دانشجومعلمه هنوز نه؟

والا اسمش شغل موقته

من شبم خواب کارایی که فردا برنامشو دارم انجام بدم میبینم

هزار جور طرح میده اداره بی توجه به اینکه تو از درس عقبی یا نه باید انجام بشه

اولیا تو مدرسه دولتی، توقع دارن مثل ندرسه های غیرانتفاعی که سه چهار تا دانش اموز بیشتر نداره با بچه هاشون خصوصی کار بشه

دانش اموزا هزار جور مشکل خانوادگی و اختلالای مختلف دارن که وجدانت اجازه نمیده از کنارشون ساده رد بشی ولی وقتی نداری برای رسیدگی به تک تک شون و اون دانش اموز جا میمونه و مسئولش تویی

مخصوصا اگه سنت کم باشه، نه کادر مدرسه بهت اعتماد میکنن نه اولیا، هزار دفعه از همشون شنیدم که میگن این که بچس

خدا میدونه پشت سرم چی میگن

کلاسا طبق استاندراد نیست امکانات نیست و کتابم به نسبت زمان واقعی واقعا حجیمه

جو حاکم جامعه علیه معلما شده فک کن خسته میزسی خونه باید بشینی کلی برگه تصحیح کنی و جواب اولیا و بچه ها رو تو شاد بدی و تکلیف طراحی کنی و تکلیفای قبلیو چک کنی و کاربرگا رو امضا کنی و پوشه کارا رو مرتب کنی و ... اخرش میای دو دقیقه اینستا یا همین نی نی سایت میبینی زدن معلما حقوق مفت میگیرن تابستون بیکارن مجازی بیکارن

درصورتی که حقوق ماهیانه معلم ۱۴ تومنه از حداقل حقوق کارگرم کمتر و بقیه کارمندا رو حکمشون میتونن کلی تشویقی بگیرن ولی اینجا برعکسه یه تومنم از حکممون کمتر میزنن

یه طرحیم اداره جدیدا زده به اسم طرح حامی که معلم باید با اون دانش اموزایی که نمره هاشون خوب نیست مجانی کار کنه و کلاس تقویتی بذاره و این کلاسا تا تابستونم ادامه داره و این یعنی بچه ها کلا درس نخونین آخر سر معلم شما رو میرسونه یجوری

از طرفی مجازی شدنی خدای نکرده، حتی اگه بخوای درسای اصلی رو کار نکنی که هم بچه ها نگن نفهمیدم هم خودت مجبور به تولید محتوا نشی، فقط پیدا کردن فیلمای استاندارد و ضبط ویس توضیح و طراحی تکلیف و کاربرگ ازت حدود ۲۰ ساعت وقت میبره، به جدی که به زور سه چهار ساعت میخوابم و حتی موقع ناهار و شامم گوشی دستمه دارم به سوالای بچه ها جواب میدم

بچه ها شدیدا بی مسئولیت شدن و درس رو نمیخونن و اذیتت میکنن

یه قانونیم هس اینجا گه میگه همه چی تقصیره معلمه

دانش اموز دارم پر از مشکل، سه ماهه نفهمیده دفتر ریاضی چیه و چیکار باید بکنه، هیچ مشقیم نمینویسه، درسم نمیخونه، یه روز درمیون تو مدرسه غیبش میزنه، قلدری میکنه و...

اولیاشم اومدن ولی انگار ن انگار

به مدیر میگم مسئلش رو میگم یه کاری بکن شما بقیه کلاس رو داره از راه به در میکنه

میگه این مشکل کلاس توعه

همین

خلاصه بگم در کنارش نمیشه به شغل دوم فکر کرد

من خودم رویای نویسندگی داشتم

کلاسم میرفتم خیلیم وضعم خوب بود تا اینکه دانشگاهم تموم شد و اومدم مدرسه

همونجا استپ زدم

نای اینکه یه کتاب اموزشی یا یه فیلم اموزشی هم بیینم حتی ندارم چه برسه به اینکه لباس بپوشم برم بیرون خودمو برسونم به کلاسای مختلف

تازه نویسندگی انرژی بدنی زیادی از ادم نمیگیره ها حتی میشه دراز کشید و کار کرد

ولی نشد برای من

لایکم نکنید لطفا

جدی داری میگی ؟یه دختر فامیل همسن منه فرهنگیان اورده والا هر مهمونی میرم مخم خوردا میشه برو فرهنگیان ...

ببین البته به وجدان کاری طرف هم برمیگرده

من همش استرس دارم نکنه پولم حروم شه

ولی همکار دارم سر بچه داد میزنه اون از ترس ساکت میشینه

خودش درسو روخوانی میکنه و میره

به یچه هام الکی نمره میده بیان بالا

چون سابقشم بالاست لم کار دستش اومده میدونه اداره چیا میخواد یبار اونا رو اماده کرده گذاشته

همه هم فک میکنن بهترین معلم مدرسه اس

هیچوقتم ندیدم خسته باشه

لایکم نکنید لطفا

دانشجومعلمه هنوز نه؟والا اسمش شغل موقتهمن شبم خواب کارایی که فردا برنامشو دارم انجام بدم میبینمهزار ...

وای چقد سختی زیادی داره

پس اونقدرا که میگن وقتتون آزاد نیست