بچه ها این دخترخاله شوهرم خیلی رو مخمه، متاهله ولی عشوه خرکی میاد، مثلا شوهرم داره یه کاری انجام میده میدوعه میره میخواد کمکش کنه، یا مثلا شوهرم داشت یه کاسه میشست رفت کنارش چسبید به بهونه اینکه میخواد یه چیزی برداره، کلا شوهرم هرجا میره روبروش در میاد.. چیکار کنم؟ بش بگم شما کمک شوهر خودت بکن نمیخواد کمک شوهر من بکنی؟ یا بش بگم حد و حدودتو رعایت کن اگه اومد کنار شوهرم؟
چقد ضایع ..اول با شوهرت درمیون بزار بگو به نظرت زیادی بهت نمی چسبه یا چرا انقد نزدیک میشه و بگو احساس بدی داری ..چیزی دیگه نمیتونم بگم مکر اینکه مستقیم بهش بفهمونی شاید داره بهت حسادت می کنه و میخواد رابطت رو بهم بریزه در نهایت تو هم برو بچسب به شوهر اون و رفتارهای تابلو کن خلاصه یکم سلیته بازی نیازه این جور جاها و بعد حسابی حالشو جا بیار
ی بار خواهرم ک عقد بوددید دختر عمه های شوهرش پیامش دادن و ...گذاشت تو یه جمع بزرگ برگشت گف عههه تو همونی ک همش ب شوهرم پیام میده؟؟اونم یخ زد گف من بی ادب نیستم ک..بعدم پیام نداد
جلو شوهرش بگو مثلا همتون یجا بودین اون رفت کمک شوهرت به شوهرش بگو مثلا زهرا جون خیلی دلسوزه ها به شمام انقد کمک میکنه و دل میسوزونه بعد ی پوزخند بزن شوهرش میبره ادبش میکنه