2777
2789
عنوان

چرا دخترپسرهااین مدلی شدن

1094 بازدید | 55 پست

واقعا عجیبه 

میان ازدواج میکنن بعدش برای بچه دارشدن میزنن زیرش ک ب هیچ عنوان بچه نمیخوایم دیگه فکر طرف مقابل و نمیکنن 

درسته وضع مالی خیلی مهمه همه دارن سختی میکشن اما شما ک موقع ازدواج وضعیتو دیدی از همون موقع اعلام کن ک من بچه نمیخوام شاید طرفتون بااین وضع مالی خراب بازم دلش بچه بخواد..ن اینکه وقتی خرتون ازپل گذشت و رفتید زیر یک سقف بگید ب هیچ عنوان بچه نمیخوام

برا خودتون این مشکل پیش اومده؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه همسایه داریم عروسه دوسال بعداز ازدواج ک گفتن بچه زد زیرش ناخواسته هم باردارشد رفت سقط کرد حالا مرد بیچاره عاشق بچه اس آخه چرا زندگی یکی دیگه رو خراب میکنید ازاول بگید ن اینکه بعدازازدواج بگید 

نه دیگه کسی که وضع مالیش خرابه فکر بچرو باید از سرش بندازه ! قرار نیست بچه زجر بکشه که !

درسته اما این خانم وضع خواستگارشو دیده پس باید ازاول بگه ک با این وضعیت من بچه نمیخوام حالا یااون آقا مخالفت میکنه و میره سراغ یکی دیگه یا موافقت میکنه درسته خونه مال خودش نیست اما درآمدش خوبه ماشین داره وضعشون بد نیست