2777
2789
عنوان

چرا دخترپسرهااین مدلی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضاوت نکن باور کن همه ادما ی ناگفته هایی دارن که نمیتونن بیان کنن

خودم عاشق بچم مجردم قبل ۱۷سالگی میگفتم قطعا ۶تامیارم البته اگه وضعم توپ بود

اما الان ی سری اتفاقات افتاد توی ۲۱سالگی میگم اگه خدابخواد فقط یکی گرچه دلم تو ۳تاهست

واگه همسر پایه گیرم بیاد کلا بچه نمیارم

حالا هرچی هم باشه ادامه ی زندگیشون به خودشون مربوطه فقط اینو بدون کسی که بچه نخواد حتی اگه مادر بشه ...

ن الان آقا تقاضای طلاق داده چون از اول خانم حرفی نزده آقا هم میگه۷سال چون دوسش داشتم صبر کردم اما بی فایده بود آقامیگه این خانم با من بازی کرده 

خانم هم میگه بچه چیز مهمی نبود ک من بخوام درموردش حرف بزنم

منم با این حرف مخالفم ک روزی میاره و....اما حرفم اینه ک چرا نبایداز اول بگه این خانم انگار کلاه گذاش ...

خب قبل ازدواج که با شوهرش زیر یک سقف نبوده احتمالا بعد متوجه شده مناسب پدر و مادر شدن نیستن

شاید اگر اون آقا هم قبل ازدواج می‌پرسید خانم نظرش رو میگفت.

مردم پس قبل ازدواج راجع به چه مسائلی با هم صحبت میکنن . فرزند آوری یکی از مهمترین مسائله که باید به توافق برسن. هر دوشون مقصر و بی فکر بودن

قضاوت نکن باور کن همه ادما ی ناگفته هایی دارن که نمیتونن بیان کنن خودم عاشق بچم مجردم قبل ۱۷سالگی م ...

دقیقا مثل من همیشه میگفتم۴تابعداز ازدواج گفتم یکی و بزرگ کنم ب جایی برسونم بسه 

تنبلی داشتم و قرص میخوردم اصلا ب فکر بچه نبود تا خداخواست و دوباره باردارشدم با شرایط زندگی ک من دارم میدونم خیلی سخته شرایطم خیلی هاهم توهمین نی نی سایت هم گفتن سقط کن ولی چون ۳ماهم بود حاضر ب سقط نشدم و امیدوارم بتونم تموم تلاشمو کنم و دوتابچه هاموب جای خوب برسونم

ن الان آقا تقاضای طلاق داده چون از اول خانم حرفی نزده آقا هم میگه۷سال چون دوسش داشتم صبر کردم اما بی ...

خب دیگه همون طلاق بگیرن بهتره

بنظرم جفتشون باید قبل ازدواج حرف میزدن باهم چرا مرده قبل ازدواج نگفته من حتما بچه میخوام؟

اون قدیم بود که از هر زوجی انتظار میرفت که بچه دار بشن

الان که وضعیت اجتماعی و اقتصادی بد شده و عملا بیشترمون زیر خط فقریم، انتظار میره کسی که بچه میخواد خودش اعلام کنه 

جفتشون اشتباه کردن و توی ۷ سال هم چیزی نگفتن واقعا عجیبه. اون آقا هم سعی کرده دختره رو حامله کنه تا نظرش عوض شه ولی دیده دختره واقعا خوشش نمیاد از بچه و رفته سقط کرده الان ناراحته؟ 

چی بگم واقعا چه زندگی ایه که باهم راجع به این چیزای مهم حرف نمیزنن

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

خب قبل ازدواج که با شوهرش زیر یک سقف نبوده احتمالا بعد متوجه شده مناسب پدر و مادر شدن نیستن

اینو نمیدونم ولی یبار ک ازش پرسیدم گفت من هیچ وقت از بچه ها خوشم نمیومده 

مثلا مابچه کوچک میبینیم میریم طرفشو ذوق میکنم اما اون ن حتی خودش میگه یکبارهم بچه های خواهروبرادرش و بغل نکرده

منم با این حرف مخالفم ک روزی میاره و....اما حرفم اینه ک چرا نبایداز اول بگه این خانم انگار کلاه گذاش ...

نه واقعا بچه چیزی نیس که ادم‌کلا نیاره درصورتیکه شرط کرده 

مگر اینکه چیزی تو زندگیش دیده باشه که بندازه عقب ما ک‌نمیدونیم‌زندگی‌باقی رو

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.