2777
2789
عنوان

چرا دخترپسرهااین مدلی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 55 پست

یکی از اشناهامون ۳۵ سالشه چهار ماهه ازدواج کردن. 

شوهرش تیلیاردره.. فوق پولدارررن.  ولی خانم شرط ازدواجش بچه دار نشدن بود که داماد پذیرفت.  ربطی به وضع مالی نداره،  بعضیا نگران چیز دیگه هستن😉

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

فقط علاقه لازمه فرزنداوری نیست خب طرف منطقی فکر کرده 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما که مستقیما در جریان نیستی از طریق همسایتون میدونی

باید حرفای خود خانم هم بشنوی شاید پسره اولش خیلی نگفته بچه میخوام !! شاید دختره از اول گفته . شاید تو طول زندگی رفتاری دیده از اقا که حتی حاضر شده بچشو سقط کنه

بنظرم تا ادم‌ب ی ثبات مالی نرسیده نباید بچه بیاره  میگن بچه روزی رسونه فلان  ولی خدا ب آ ...

منم با این حرف مخالفم ک روزی میاره و....اما حرفم اینه ک چرا نبایداز اول بگه این خانم انگار کلاه گذاشته سر همسرش

حالا هرچی هم باشه ادامه ی زندگیشون به خودشون مربوطه فقط اینو بدون کسی که بچه نخواد حتی اگه مادر بشه و سقط هم نکنه بازهم اون بچه رو نمیخواد

و اون بچه بدوندهیچ نحبتی بزرگ میشه و هر روز ممکنه کتک بخوره چون پدر یا مادرش ازش متنفره

بماند که میلیون ها بچه الان توی بهزیستین که مادرشون نمیخواسته وجود داشته باشن

بهتره برای همه نسخه نپیچیم قرار نیست کسی که بچه دوست نداره با اصرار اطرافیان نظرش تغییر کنه و عاشق بچه بشه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

عزیزم تو از کجا میدونی شایدم از قبل توافق کردن سر بچه شوهره حالا زده زیرش

خیالت راحت اگه کوچکترین توافقی در بین بود خانمه آبروی شوهرش و میبرد همه جا ک من از اول بهش گفتم

الانم ک میگیم خب چرااز اول نگفتی میگه فکر نمیکردم چیز مهمی باشه

یعنی واقعا توی یه زندگی بچه چیز مهمی نیست 

چطوره تونسته از شوهرش حق مسکن بگیره ک نزدیک خونه باباش زندگی کنن ولی نمیتونسته اینم بگه

باید این چیزا رو از اول بگن 

دقیقا حرف منم همینه

من این تاپیکو نزدم ک بگن ب تو چ تو فوضولی 

فقط خواستم بگم بچه یه موضوع مهم تو زندگیه لطفاً حتما اگه نمیخواید از همون روز اول بگید حتی اگه نظرتون اینه ۵سال بعد بچه داربشید بازم بگید 

چ حرف چرتی😐😑 بچه گناهش چیه بیاد بی پولی دوتا احمقو تحمل کنه اون بچه حقشه یه زندگی آروم و خوبی دا ...

من این تاپیکو نزدم ک بگن ب تو چ تو فوضولی 

فقط خواستم بگم بچه یه موضوع مهم تو زندگیه لطفاً حتما اگه نمیخواید از همون روز اول بگید حتی اگه نظرتون اینه ۵سال بعد بچه داربشید بازم بگید 

اگه وضعشون خوب نیس خانم صدرصد کار درستی میکنه

مگه خاله بازیه که وضعشون خوب نباشه و بچه بیارن و تو خرجش بمونن 

بچه اسباب بازی نیس،  لباس میخواد خوراکی میخواد بزرگترشد کلاس باید بره، اسباب بازی میخواد، بعدنا دانشگاه خوب میخواد بره،  کسی بخواد بچه بیاره به فکر همه جاش باشه