2777
2789
عنوان

چرا دخترپسرهااین مدلی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم تا ادم‌ب ی ثبات مالی نرسیده نباید بچه بیاره 

میگن بچه روزی رسونه فلان 

ولی خدا ب آدما عقل داده 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
آخه شما چ می‌دونی قضیه چیه شاید مشکل دارن باهم شاید از شوهزش مطمئن نیست از زندگیش مطمئن نیست دیگه و ...

همین والا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

با وجود شرایط بد که نمیشه بچه دار شد  اگه طرف مقابل ناراضی باشه خاطره بدی میمونه

درسته اما این خانم وضع خواستگارشو دیده پس باید ازاول بگه ک با این وضعیت من بچه نمیخوام حالا یااون آقا مخالفت میکنه و میره سراغ یکی دیگه یا موافقت میکنه درسته خونه مال خودش نیست اما درآمدش خوبه ماشین داره وضعشون بد نیست

درسته اما این خانم وضع خواستگارشو دیده پس باید ازاول بگه ک با این وضعیت من بچه نمیخوام حالا یااون آق ...

عزیزم تو از کجا میدونی شایدم از قبل توافق کردن سر بچه شوهره حالا زده زیرش

اینکه خوبه فامیل ما ده ساله ازدواج کرده بچه نمیاره

دخترعموی منم اوایل ازدواج شون شوهرش مخالف بود بعداز ده سال ک شوهره راضی شد حالا خانمه لج کرده میگه من دیگه ۴۰سالم شده حوصله بچه داری ندارم

آخه شما چ می‌دونی قضیه چیه شاید مشکل دارن باهم شاید از شوهزش مطمئن نیست از زندگیش مطمئن نیست دیگه و ...

من با خانومش خیلی صمیمی هستیم همیشه میگه تو دنیا مردی ب خوبی شوهرم نیست ولی اصلا نمیدونم دلیل این کارش چیه حتی ب منم نگفته الانم شوهرش درخواست طلاق داده میگه من عاشقتم اما معلومه تومنو دوست نداری وگرنه راضی میشدی فقط یه بچه

قطعا حق با شماست ولی وضع مالی خراب چرا باید بچه اورد خندم میگیره واقعا 😂

ای بابا خانمه ک کور نبود از روزی ک رفت خواستگاری میگفت تو وضعت خوب نیس پس بچه بی بچه  ن اینکه حتی یه بچه هم سقط کنه ک رو حرفش وایسه

یه همسایه داریم عروسه دوسال بعداز ازدواج ک گفتن بچه زد زیرش ناخواسته هم باردارشد رفت سقط کرد حالا مر ...

باید این چیزا رو از اول بگن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630