2777
2789
عنوان

شوهرم فقط زنارو نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 55 پست
دوست داشتن یکی در گذشته .یک چیزه  نگاه کردن به زن های مردم یک چیز دیگه است تو نامزدی فهمیدی ب ...

میگفتم بهش ،بعد میگفت تو فکر بودم ،الان میگه نگاه نکردم یبار میگه از قصد نگاه نمیکنم هر دفعه یه چیز میگه 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

شوهر تو ک هیز‌ نیست

شکهراون خانمم ک خسیس نیست

منم ک اصرار دارم شوهر بیشعورم بیشعور نیست

این دنیا دیگ بدرد نمیخوره

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر منم نگو هیزه اتفاقا خیلیم چشم پاکه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وابستش شدم و از حرص و جوشای پدرم مادرم میترسم نگران اونام اگه اسم جدایی بیارم چند وقته میگم چه اشتب ...

والا تو شهرماهم هرکی طلاق گرف بدبختتر شدیه اسم گذاشتن روش. چرا همه اینقد طلاقو راحت میدونن طرف میگ شوهرم بادمعده بیرون میده میگن طلاق کلا همه نسخه ها شده طلاق...کاری ندارم ک کار شوهرت خیلی بده ولی بجا راه حل یه کلمه میگیم طلاق خودمونو راحت میکنیم از نظردادن

۳ ماهه عروسی کردم ۸ ماه نامزد و عقد

سوره تبت یدا ابی لهب بنویس نزد خودت نگه دار دیگه نگاه کسی نمیکنه

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

چقدر آخرش تلخ بود

همه بالاخره یک گدشته ای  و دارن ولی اینکه شوهرت اطنطوری یادشه 

خیلی بده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیییلی🥴

بهتره یه فکر اساسی کنی یجور نشه بعد یمدت شمام بزور بخوای خودتو توجیه کنی ک همههه همینن و خودتو گول بزنی اونوقت زندگی ناامید کننده ای در انتظارته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه

پس فعلا بچه نیار بشین خوب فکرکن و بذار مدت بیشتری بگذره،،،،  بچه بیاد غصت هزار برابر میشه و با اومدن بچه خانما معمولا میسوزن و میسازن🙁 نمیگم طلاق بگیری اوکیه ولی خیلی فکرکن یا برو مشاوره