2777
2789
عنوان

شوهرم فقط زنارو نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من باشم جدا میشم 

راستشو بخوای اینهمه سال توی سایتم اصلا نمیگم‌جدا شید 

به شمام نمیگم چون تمااام زندگیتو نمیدونم 

ولی خودم باشم 

اینجور شرایط 

اگه بفهمم شوهره یکی دیگه رو از اول میخواسته و الانم چشمش دنبال اونه 

جدا میشم مهریه هم میگیرم که منو بازیچه کرده 

حالا خیلی ها یکی دیگه رو میخواستن با فرد دیگه ازدواج کردن یااادشون هم میره 

ایشون میگی اینطور اره من باشم جدا میشم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

قابل توجه اونایی که میگن گذشته مهم نیست

گذشته ای که گذشته و تموم شده رفته مهم نیست 

اینکهطرف هنوز به قبلی فک کنه خیلی مهمه ولی مهم تر اینه که نمیشه تشخیص داد جون آدما بلدن فیلم بازی کنن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
گذشته ای که گذشته و تموم شده رفته مهم نیست  اینکهطرف هنوز به قبلی فک کنه خیلی مهمه ولی مهم تر ...

این درسته

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

هیچوقت تغییر نمیکنه ممکنه حتی سعی کنه جلوت نگاه نکنه اما مطمین باش همین،یا باهاش کنار بیا و بی خیالش ...

تو این مدت عصبی شدم از کاراش ،بخاطر زیاد باهاش بیرون نمیرم تو جمع خانوادگیمون نمیبرمش که حرص بخورم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
چاره چیه،همه میگن طلاق برا هر چی ک نمیشه طلاق گرف 

وابستش شدم و از حرص و جوشای پدرم مادرم میترسم نگران اونام اگه اسم جدایی بیارم

چند وقته میگم چه اشتباهیی کردم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

نمیگی هیزه؟  

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792