2777
2789
عنوان

شوهرم فقط زنارو نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 55 پست
شوهر تو ک هیز‌ نیست شکهراون خانمم ک خسیس نیست منم ک اصرار دارم شوهر بیشعورم بیشعور نیست این دنیا ...

تو روحت 😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگو عقب مونده میرفتی اونو میگرفتی بغض کردنت واسه چیه مثل بچه‌سالا

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن
بهتره یه فکر اساسی کنی یجور نشه بعد یمدت شمام بزور بخوای خودتو توجیه کنی ک همههه همینن و خودتو گول ب ...

خودمو گول نمیزنم منم بهش گفتم کوچک ترین نگاهیی کنی همون لخظه شالم افتاده مانتومم جلوش بازه نقطه ضعفشه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
بهش بگو خوشت میاد منم پسرا و مردها رو نگاه کنم خیره بشم بهشون بعد بگم نه من تو فکر بودم یا اینکه نه ...

ده بار گفتم عصبی شده 

چرادفقط زنا و دخترا؟؟؟

گفتم که حتما تو گذشتش یکی بوده که هرکیو میبینه یاد اون میوفته 

خیره شدنو نمیشه گفت هیز چون بعضیا رو دیدم خیرن ولی اصلا دقتی به طرف ندارنو فقط تو فکر یه چیز دیگن

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
خودمو گول نمیزنم منم بهش گفتم کوچک ترین نگاهیی کنی همون لخظه شالم افتاده مانتومم جلوش بازه نقطه ضعفش ...

خودتو اذیت نکن اون نمیتونه اینکارو کنار بزاره. تغییر نمیکنه . اگه آدم عاقلیه برو پیشش بشین و روراست باش بگو من با این کار تو اذیت میشم خیلی هم اذیت میشم تو خودتو بزار جای من چه حسی داره . با این کارت شاید پیش تو به خانما نگاه نکنه ولی بازم در نبودت نگاه میکنه

خودتو اذیت نکن اون نمیتونه اینکارو کنار بزاره. تغییر نمیکنه . اگه آدم عاقلیه برو پیشش بشین و روراست ...

فایده نداره یکم قربون صدقم میره منم دیگه میریزم تو خودم 

خودتو اذیت نکن اون نمیتونه اینکارو کنار بزاره. تغییر نمیکنه . اگه آدم عاقلیه برو پیشش بشین و روراست ...

همیشه میگه شکاکی تو مشکل داری،یبار عکس لخت یه دختر خارجی رو تو ایستا برای دوستش شیر کرده بود من دیدم هرچی گفتم تو فرستادی میگفت نه یا یک هفته باهاش قهر بودم قسمش دادم اخر گفت اره من فرستادم هیچ جوره زیر بار نمی‌رفت قهر میکرد از اون به بعد دیگه اعتمادم‌نسبت بهش از دست رفت اخر گفت یهرشوخیه ساده بوده 

اکسپلورش پره عکس دخترایی چاق وو تو پر و بدن نما حتی لایکم کرده بود گفتم چرا اکسپلورت پره از اینا گفت چون خیلی وقته تو اینستا نرفتم یبار گفت بخاطر فیلت.ر شکنه همیشه عادتشه بپیجونه