دختر۲پاییز مدیر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 401 عنوان لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 160 پست @فندق_جانم 1402/05/02 | 20:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ضحییییییی عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 924 نمیتونم چیزی بگم باعث نفاق و تفرقه بشه اینو ازم نخواه شرمنده عزیزم میدونم میکشه عزیزم تاییدش فقط میتونه کمکم کنه که به داداشش بگم دوباره ببرتش کمپ
فندق_جانم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2709 عزیزم چطور موکل دار شدی؟ من خیلی دلم میخواد خدا یه نشونه بهم بده چرا اینقدر تو زندگیم اذیت شدم؟ چ ... از اجداد به ارث میرسه توی هر خانه ای نمیرن شرایط و آداب دارن مسلمان هاشون هم مثل ما محرم عذا دار هستن و احترام میذارن کاملا شبیه انسان
فندقممم۲ عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 3370 موکل اسباب بازی نیست بخوای بدی به کسی سرکارت گذاشته ن بخدا جدی میگفت😐😕پیرمرده خیلی کارش درسته تموم زندگی نامه منو گفت😕پس چراگفت 😕منکه نگفتم بهش خودش پیشنهاد داد و اینم گفت موکل کافرم داره کار بر فندقممم ک نی نی یار تعلیقم کرد😕😕
rose_12 عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1868 قبلا مشکل از شوهرم بود.دکتر بهم میگف تخمدانات عالین برا بارداری الان این ماه میگن ضعیفه بمونه ماه بع ... خواهش میکنم ی چیزی بگو دلگرمم کنه🙏
saye1366 عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 822 موکل اسباب بازی نیست بخوای بدی به کسی سرکارت گذاشته خواهشن به منم بگو چرا باردار نمیشم و اگر میشم زمانش کیع.خواهشن جواب منم بده به کمکت نیاز دارم
فندق_جانم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2709 میبینم گلم مادرمم میبینن کلا ارثی هستش واس ما خوابام آشفته نیستن معمولا و حقیقت در میان خب اگه انقد مطمئنی عزیزم پس احتمالا عکسی داره که شما بابتش نگرانی
فندقممم۲ عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 3370 کاش میداد به من عزیزم من خیلی میترسم😕😕گفتم ن من نمیخوام میترسم .بعدشم چون گفت من هم موکل کافر دارم هم مسلمون 😕گفت ۱۹۴ تا موکل دارم😕😐 کار بر فندقممم ک نی نی یار تعلیقم کرد😕😕
فندق_جانم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2709 قبلا مشکل از شوهرم بود.دکتر بهم میگف تخمدانات عالین برا بارداری الان این ماه میگن ضعیفه بمونه ماه بع ... پس نگران چی هستی نیازی به ای وی اف نداری شک نکن طبیعی باردار میشی اولاد سالم و صالح از خدا بخواه
دلبرتنها عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 4594 خب اگه انقد مطمئنی عزیزم پس احتمالا عکسی داره که شما بابتش نگرانی عکس مثلا عکسای عقدمون هست یا عکسهایی که فقط موهام باز هستن عکس اونطوری نه ندارم اصلا من میترسم بازم فتنه کنن یا بخوان زندگیمو آشوب کنن خیلی نگرانم هر کاری ازشون برمیاد
فندق_جانم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2709 عزیزم من خیلی میترسم😕😕گفتم ن من نمیخوام میترسم . بعدشم چون گفت من هم موکل کافر دارم هم مسلمون 😕گ ... عجب!!!!لشکر تشکیل داده برای خودش!!!
ضحییییییی عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 924 پس نگران چی هستی نیازی به ای وی اف نداری شک نکن طبیعی باردار میشی اولاد سالم و صالح از خدا بخواه فندوق راهکار بده بهم؟بارها به خودکشی فکر کردم چرا همسرم ترک نمیکنه چرا نمیبینه عاقبت کشیدنو چرا دلش واسه بچه هام نمیسوزه
فندق_جانم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2709 عکس مثلا عکسای عقدمون هست یا عکسهایی که فقط موهام باز هستن عکس اونطوری نه ندارم اصلا من میترسم بازم ... دست خدا بالای همه دست هاس کاری ازشون برنمیاد
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3929 از اجداد به ارث میرسه توی هر خانه ای نمیرن شرایط و آداب دارن مسلمان هاشون هم مثل ما محرم عذا دار هست ... نمیگی چرا اینقدر توی زندگیم گره هست؟چرا اینقدر مشکل واسم درست میشه که واقعا مسبب هیچکدومشون نیستم؟واقعا خدا منو دوست نداره؟آخه امتحان تا چه حد؟کم آوردمحداقل تو یه چیزی بگوقراره تا کجا پیش برم؟ هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
saye1366 عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 822 دست خدا بالای همه دست هاس کاری ازشون برنمیاد خواهشن به منم جواب بده چرا باردار نمیشم و اگر باردارمیشم زمانش کیه.شما چی حس میکنی
rose_12 عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1868 پس نگران چی هستی نیازی به ای وی اف نداری شک نکن طبیعی باردار میشی اولاد سالم و صالح از خدا بخواه میترسم باردار نشم.خدا درای رحمت شو بروم باز نکنه.حسی نداره کی این اتفاق میوفته از این منجلاب خلاص شم دفعه قبل ک باردار بودم و سقط کردم خدا لعنتم کنه ناشکری کردم.میترسم خدا تاوان بگیره ازم@فندق_جانم