2821
2789
خدایا چه چیزایی آدم میشنوه  با خون !!!!!!! تورو خدا روح خودتونو با اینچیزا مسموم نکنید

درماندگی و ناچاری همه بلایی سر آدم میاره.

همینه که میگم کاش خدا خودش یه چراغ جلو پام میزاشت راهو نشونم میداد😔

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم انشالله که هست نگران نباش 

وای مرسی عزیزدلم 

خیلی لطف کردی جواب دادی 

خیلی دوستت دارم❤فقط پدر بزرگ پدریم هستن 

یعنی پدره بابام

یه وقت.اشتباه نشه با پدره مامانم 

عاشقتممممممم❤

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
کاش کاری ازم برمیومد برات عزیزم

دعا کن برام

موکلات نمیتونن طلسم باز کنن؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
شرمنده اینکارا رو انجام نمیدم  

دشمنت شرمنده باشه

دعا هم نمیکنی؟

هیچی انجام نمیدم عزیزم

ما که موکل نداریم دائم داریم برا هم دعای خیر میکنیم.

در هر صورت سرت سلامت

من برای تو دعا میکنم

همصحبتیت هم قشنگ بود🌹

گفتم که بخاطر  دخترات زندگیتو بکن با طلاق یا خودکشی شما فقط دخترات نابود میشن

سلام ببخشین میتونین بهم جواب بدین لطف بزرگی مبکنین اگه جوابمو بدبن من سه تا مشکل بزرگی دارم که فک نکنم حل بشن فقط کارم شده دعا به نظرتون خدا صدای منو میسنوه یا من خیلی گناهکارم؟

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور