2821
2789
عزیزم چطور موکل دار شدی؟ من خیلی دلم میخواد خدا یه نشونه بهم بده چرا اینقدر تو زندگیم اذیت شدم؟ چ ...

از اجداد به ارث میرسه توی هر خانه ای نمیرن شرایط و آداب دارن مسلمان هاشون هم مثل ما محرم عذا دار هستن و احترام میذارن کاملا شبیه انسان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موکل اسباب بازی نیست بخوای بدی به کسی  سرکارت گذاشته

ن بخدا جدی میگفت😐😕پیرمرده خیلی کارش درسته تموم زندگی نامه منو گفت😕پس چراگفت 😕منکه نگفتم بهش خودش پیشنهاد داد 

و اینم گفت موکل کافرم داره

کار بر فندقممم ک نی نی یار تعلیقم کرد😕😕
قبلا مشکل از شوهرم بود.دکتر بهم میگف تخمدانات عالین برا بارداری الان این ماه میگن ضعیفه بمونه ماه بع ...

پس نگران چی هستی نیازی به ای وی اف نداری شک نکن طبیعی باردار میشی اولاد سالم و صالح از خدا بخواه

خب اگه انقد مطمئنی عزیزم پس احتمالا عکسی داره که شما بابتش نگرانی 

عکس مثلا عکسای عقدمون هست یا عکسهایی که فقط موهام باز هستن عکس اونطوری نه ندارم اصلا من میترسم بازم فتنه کنن یا بخوان زندگیمو آشوب کنن خیلی نگرانم هر کاری ازشون برمیاد

پس نگران چی هستی نیازی به ای وی اف نداری شک نکن طبیعی باردار میشی اولاد سالم و صالح از خدا بخواه

فندوق راهکار بده بهم؟بارها به خودکشی فکر کردم چرا همسرم ترک نمیکنه چرا نمیبینه عاقبت کشیدنو چرا دلش واسه بچه هام نمیسوزه

از اجداد به ارث میرسه توی هر خانه ای نمیرن شرایط و آداب دارن مسلمان هاشون هم مثل ما محرم عذا دار هست ...

نمیگی چرا اینقدر توی زندگیم گره هست؟

چرا اینقدر مشکل واسم درست میشه که واقعا مسبب هیچکدومشون نیستم؟

واقعا خدا منو دوست نداره؟

آخه امتحان تا چه حد؟

کم آوردم

حداقل تو یه چیزی بگو

قراره تا کجا پیش برم؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

میترسم باردار نشم.خدا درای رحمت شو بروم باز نکنه.حسی نداره کی این اتفاق میوفته از این منجلاب خلاص شم دفعه قبل ک باردار بودم و سقط کردم خدا لعنتم کنه ناشکری کردم.میترسم خدا تاوان بگیره ازم

@فندق_جانم