2777
2789

مشکلی نیست بده بخوره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی اشتهام اصلا نداره

بخاطر همین اشتها اینا داده پس

تاثیر داشته؟ دختر منم دوسالشه11کیلوعه  

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بخاطر همین اشتها اینا داده پس تاثیر داشته؟ دختر منم دوسالشه11کیلوعه    

تازه از امروز صب دادم بهش ویروس گرفت از بس اسهال داشت خیلی ضعیفش کرد هنوزم اسهالش خوب نشده بچم

تازه از امروز صب دادم بهش ویروس گرفت از بس اسهال داشت خیلی ضعیفش کرد هنوزم اسهالش خوب نشده بچم

وای اردیبهشت تازه ویروس اومده بود دختر من اسهال گرفت خدایا امون نمیدادا تا پوشک میبستم خالی میکرد 

دخترم کارش به بستری کشید اب شد تو دوهفته 

بچه یذره شده بود

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

وای اردیبهشت تازه ویروس اومده بود دختر من اسهال گرفت خدایا امون نمیدادا تا پوشک میبستم خالی میکرد&nb ...

پسره منم بستری شد ولی خب تب استفراغ داشت خوب شد مرخصی کردم خونه اسهال شده هنوز خوب نشده اشتهام ک نگم اصلا نداره

پسره منم بستری شد ولی خب تب استفراغ داشت خوب شد مرخصی کردم خونه اسهال شده هنوز خوب نشده اشتهام ک نگم ...

دختر منم نداشت قک کن 

فقط اب میخورد هیچی لب نمیزد حتی ابمیوه 

خدا سر کافرم نیاره اسهال بچه رو

انقد گریه کرده بودم میخوردم ب تو مطب ب درو دیوار رسما کور شده بودم

اره بخدا الاهی همه بچها همیشه سالم وسلامت باشن

الهی امین

2790
2778
2791
2779
2792