والا خودت شرایط رو بهتر میدونی
به نظرم بگو پدرت تنها بیاد ببینه یا مثلا برو خونه پدرشوهر یا خواهرشوهربرادرشوهر بگو اومدم اینجا کمکم باشن یا ابنا دعوتم کردن اگه میخوان پدرومادر و خواهرت باهم بیان برو خونه اقوام که مثل غریبه بیان ببینن وبرن نتونن بیان خونت بمونن
میدونی مسئله خونه نیست اینه که ادم تحقیر میشه جلوشوهروفامیل شوهراونم از کسی که هم خون خودش وخانواده اش هست پاش بیفته بازم میکنن
الان کدورت هست برای ختنه بیاد یا الان بیاد بمونه دعواتون ممکنه بشه اوضاع بدتر میشه توتم الان زایمان کردی روحیه حساسه
بذاربگو چله بچه بیان با پدرو مادرت خونت چون دیگه اون موقع سرپاشدی
حرف خودت هم اینجور زدی وهم اینکه کار مادروخواهرت رو جواب دادی بالاخره پدرت هم درک میکنه زن مردم هستی واشتباه از سمت خودشون بوده
ادم کس وکارش رو میخواد توسختی وشرایط سخت بدادش برسن یا اقلا خردش نکنن جلو شوهروفامیل شوهر
الان کوتاه میای توزندگیت بازم ازین حرکات میکنن حالا هربار به یه نحوی
من چون خودم عینا اینجورشد تجربه کردم میگم منم گفتم سر پسرم نمیدونستن اینجورم کردن بعد سر دخترم باز همون کارا ورفتارابدتر تکرار شد
الان فردا با شوهرت حرفت بشه میزنه به روت
قدم پسرت هم مبارک باشه تبریک میگم بهت
الان بشون بگو ول کردید رفتید چیزیمون میشد الان رو داشتید بیاید بزنید توسرتون گریه کنید
حالا اگه شوهرت بیرون کرده بود یچیزی میگی با بچه دعواش شده رفته
بفکر خودت و زندگیت باش بنظرم اگه بدل گرفتی بیان دعوا میشه روی شوهرت هم بازمیشه باز من باتوجه به شرایط وتجربه خودم بهت گفتم من تو زندگی شما نیستم خودت شناخت از همه داری ببین صلاحت چیه تصمیم بگیر موفق باشی