2777
2789
عنوان

دلم ...نیاز به آروم شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 49 پست
دبگه گفتم الان بیاد نمیگه ول کردم رفتم میگن ما اومدیم اول واخرش  مادرت خسته شده دعواکرده بهونه ...

بابام میخواد بیاد بچه رو ببینه اینا هم میخوان باش بیان...الان توی منگنه ام ...بگم نیا بابام غصه میخوره...بابام خیلی ناراحت شد ازین مسئله خیلی بهشون گفت برگردین. 

دقیقا چیزی که میگید درسته ..مادرم میگه بچه رو ختنه نکن تا بیام کمکت...گفتم من برا زایمانم کمک میخواستم نه ختنه بچه

من یه مادرشوهر داشتم وه ۷ ماهه فوت شده این مادرشوهر رو هیچکس حتی پرستار نمی تونست پیشش یه هفته طاقت ...

میدونم خیلی اذیتی

قشنگ درکت میکنم.

اما دیگه بسه

یهدبار اونجوری اذیتت کردن

یه بار هم با فکر کردن بهش میسوزی

بگذار و بگذر

فقط برای آرامشت

اما دیگه نرو و دعوت نکن

حداقل حالا حالا ها

راستش من دیگه دلم نمیخواد تلفنی هم با خانواده م حرف بزنم

مامانم فک میکنه وقت گذروندن با بچهدهاش و دعوت کردنشون حمالی کردنه

یا مثلا چیزی رو از دست میده با این کار

اما الان رفته شهر خودش و هرروز برادراش و خانواده شون رو میبینه خوشه

یه بار مادرشوهرم پشت ما گفته بود فلانی دخترش رو ول کرده رفته پیش آدمای دیگه

باز خدا مادرشوهرم رو خیر بده

اما من که روم نمیشه برم خونه شون یا بیش‌از حد مزاحمش بشم

خدا هم غریب های دور ازوطن رو کمک بده

هم اونایی که تو شهر و خونه خودشون هم غریب هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام میخواد بیاد بچه رو ببینه اینا هم میخوان باش بیان...الان توی منگنه ام ...بگم نیا بابام غصه میخو ...

بابا اینا حرفه نمیاد کمک که

مامان من با بچه م حرف میزنه میگه میام میبرمت گردش.میام میبرمت فلان پارک و هزارتا حرف دیگه همه ش الکی

بیام اونجا فلانجور کمکت میکنم.

همه ش حرف الکیه

وعده وعید

جدیدا میگم به بچه م اینجوری نگو چون انجام نمیدی

میدونم خیلی اذیتی قشنگ درکت میکنم. اما دیگه بسه یهدبار اونجوری اذیتت کردن یه بار هم با فکر کردن ...

دقیقا مادرم همینطوره..خدا یکی خواهر برادراش هم یکی...اونقدر بهشون وابسته است از طرفی باهاشون حرف و حدیث زیاد داره با اونا هم ماجراهای خودشو داره..چون سلامت مغزی نداره

درسته با همین تفکر دوام آوردم و جلو شوهرم و خانواده ش خم به ابرو نیاوردم اما خیلی وقتا دلم حا ...

میفهمم چی میگی واقعا بعضی شبا نیاز دارم یکی ازم مراقبت کنه بدون اینکه استرس چیزی رو داشته باشم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بابام میخواد بیاد بچه رو ببینه اینا هم میخوان باش بیان...الان توی منگنه ام ...بگم نیا بابام غصه میخو ...

والا خودت شرایط رو بهتر میدونی 

به نظرم بگو پدرت تنها بیاد ببینه یا مثلا برو خونه پدرشوهر یا خواهرشوهربرادرشوهر بگو اومدم اینجا کمکم باشن یا ابنا دعوتم کردن اگه میخوان پدرومادر و خواهرت باهم بیان برو خونه اقوام که مثل غریبه بیان ببینن وبرن نتونن بیان خونت بمونن

میدونی مسئله خونه نیست اینه که ادم تحقیر میشه جلوشوهروفامیل شوهراونم از کسی که هم خون خودش وخانواده اش هست پاش بیفته بازم میکنن 

الان کدورت هست برای ختنه بیاد یا الان بیاد بمونه دعواتون ممکنه بشه اوضاع بدتر میشه توتم الان زایمان کردی روحیه حساسه 

بذاربگو چله بچه بیان با پدرو مادرت خونت چون دیگه اون موقع سرپاشدی

حرف خودت هم اینجور زدی وهم اینکه کار مادروخواهرت رو جواب دادی بالاخره پدرت هم درک میکنه زن مردم هستی واشتباه از سمت خودشون بوده 

ادم کس وکارش رو میخواد توسختی وشرایط سخت بدادش برسن یا اقلا خردش نکنن جلو شوهروفامیل شوهر

الان کوتاه میای توزندگیت بازم ازین حرکات میکنن حالا هربار به یه نحوی 

من چون خودم عینا اینجورشد تجربه کردم میگم منم گفتم سر پسرم نمیدونستن اینجورم کردن بعد سر دخترم باز همون کارا ورفتارابدتر تکرار شد

الان فردا با شوهرت حرفت بشه میزنه به روت 

قدم پسرت هم مبارک باشه تبریک میگم بهت 

الان بشون بگو ول کردید رفتید چیزیمون میشد الان رو داشتید بیاید بزنید توسرتون گریه کنید

حالا اگه شوهرت بیرون کرده بود یچیزی میگی با بچه دعواش شده رفته

بفکر خودت و زندگیت باش بنظرم اگه بدل گرفتی بیان دعوا میشه روی شوهرت هم بازمیشه باز من باتوجه به شرایط وتجربه خودم بهت گفتم من تو زندگی شما نیستم خودت شناخت از همه داری ببین صلاحت چیه تصمیم بگیر موفق باشی

خواهرت هم میگی شوهر نکرده قطعا به توحسودی میکنه اصلا خوشحال نیست تو دلش وتوبچه هات رو هم دوست نداره یعنی دوتا زن نمیدونستن یه آشپزی وبچه داری 

الان راه بدی خواهرت میاد یک دعوا بپا میکنه 

والا دقیقا مثل عمه خودم هست خواهرت 

فکر میکنن ازدواج چه خبره یا کسی بچه داره جز مسولیت محدودیت داره آیا 

خواهرت میگه الان من خودم شوهر وبچه ندارم مگه کلفت اونم بیام کارکنم اخرش چی به من میرسه مگه کسی برا من کرده 

خواهشامثل من نکن که کوتاه اومدم کل زندگیم اقلا به خاطر همین بچهها رونده 

ایشالا خواهرت هم شوهرمیکنه وخوشبخت بشه تا بفهمن والا خبری نیس 

امیدارم انقدر قوی بشی که دیگه همچین حسی نداشته باشی

همچنین گلی

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

والا خودت شرایط رو بهتر میدونی  به نظرم بگو پدرت تنها بیاد ببینه یا مثلا برو خونه پدرشوهر یا خ ...

با اینکه توی زندگیم نبودین ولی کاملا درست توضیح دادین...منم برا اینکه دوباره ناراحتی پیش نیاد گفتم نیایید...چقدر بد شد.‌.دلم اینجور خیلی گرفت...واسه خودم متاسفم😔