2777
2789
عنوان

دلم ...نیاز به آروم شدن دارم

338 بازدید | 49 پست

۱۲روزه پیش سزارین شدم...مادرم روز سوم سزارین با بچه اولم که ۷ سالشه سر گوشی موبایل دعواش میشه قهر میکنه میره خونه عموم (که۲ساعتی ما میشینن)خونه خودشون شهر دیگه اس. الان ۸روزه اونجان خواهرم و مادرم.

من با شکم پاره تو شهر غریب ...خونریزی...تب و لرز و کارم به بیمارستان و سرم کشید از بس گریه کردم ازشون..دست تنها...الان بعد ۸ روز زنگ زده میخوام بیام پیشت منم بهش گفتم نیا..آخه الان چه فایده داره من حتی نمی تونستم از جام بلند شم ولم کردن و رفتن...جلو شوهرم...شما بودین راهش میدادین؟!!شب زایمانم تو بیمارستان رفت قرص خواب خورد و خوابید...همراه بقیه بیمارا کمکم کردن

وا مامانت هنوز دوران کودکی رو رد نکرده گویا اخه با بچه کل کل میکنن بعد قهر میکنن🥴

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای شما بودم دلیلی برای ادامه و راه دادن نداشتم

خانواده برای شرایط سخت ه اونم غربت

باید تحمل میکردن چون خانواده های دیگه چیزای رو به خاطر دختر شون تحمل میکنن که شک میکنی انسان هستن یا فرشته

لطفا محکم باش و تجربه ش که قراره تنها بمونی

منم یکی از تو بدتر 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

نه نبخش من همین ماجرا برام پبیش آمد دومی بخشیدم بدترم کردن 

البته من مادرنداشتم مادرشوهرم هم نیامد گفتن وظیفه ما نیست 

همین مادر و خواهرت ده سال دیگه عین مادرشوهرمن میگن وای مردیم دلمون برای نوه مون تنگه که همش الکیه

من چون خودم مثل تواز روز سوم پاشدم کارکردم هنوز داغش به دلم هست اصلا نبخش کارشون قابل جبران نیست

چه شرایط سختی عزیزم

تو دعوای مادر و دخترتون دخالت کردید که ناراحت شد رفت؟

از اون ده روز اول زایمان متنفرم

انقدر خودم شرایط بدی رو گذروندم

مامانم سر ساعت ۹ باید سریالش رو میدید و دیگه هیچی حواسش رو پرت نمیکرد

اولویتش تلفنش بود که ۱۵۰۰ بار زنگ میخورد بچه ی بی دفاع رو ول میکرد میرفت سراغ تلفن

هی بهونه میگرفت از شوهرم ایراد در می‌آورد

از یه طرف نمیتونستم بگم نیا

خدا بهت قوت بده عزیزم

نه نبخش من همین ماجرا برام پبیش آمد دومی بخشیدم بدترم کردن  البته من مادرنداشتم مادرشوهرم هم ن ...

دیشب بهش گفتم مامان نمیتونم اجازه بدم بیای...گفتم چطور روت میشه تو روی شوهرم نگاه کنی شوهرم حتی سفره صبحانه میزاشت براشون ساعت۱۲ ظهر از خواب پا میشدن..

چه شرایط سختی عزیزم تو دعوای مادر و دخترتون دخالت کردید که ناراحت شد رفت؟ از اون ده روز اول زایمان ...

وای دقیقا مثل من....بهم گفت حالا تو میخوای یه بچه بدنیا بیاری ما باید اذیت بشیم

اونقدر این چند روز گریه کردم که خدا میدونه

اشکال نداره کسی که تو روزای سخت نبوده همون نباشه بهتره شاید به خودش اومد

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

مامانم من خونهدش دیوار به دیوار منه

خونه دومش شهرستان

تا هست که اصلا دعوت نمیکنه من با دو تا بچه شیر به شیر مدام احساس بی کسی میکنم

الانم بیشتر از یه ماهه رفته

دیگه آدم به جز پدر و مادرش کیو داره؟

خواهر برادرا که درگیر زندگیشونن

چه شرایط سختی عزیزم تو دعوای مادر و دخترتون دخالت کردید که ناراحت شد رفت؟ از اون ده روز اول زایمان ...

بهش گفتم من باورم نمیشد این مادر و خواهرم بودید که اومدید...خواهرم گفت مگه ما کلفتت هستیم کمک کنیم...گفتم شما با چه نیتی اومدین؟مگه برا کمک نیومدی که اسمش رو کلفتی گذاشتی...

آخ جیگرم کباب شد...

خوب شما مادرت و خواهرت بودن بدتر هست من که مادر نداشتم عمه بود که اونم هزارتا کار سرم آورد

ناچارا من اون روزا رو صندلی توحمام نشستم با شوهرم رفتم روزای اول گفتم یک موقع میفتم 

بلندشدم با سوزش کارخودم وبچه رو کردم یکم بخیه سزم بازشد 

یکی یه کاسه کاشی دستم نداد 

همه رو بخشیدم سر زایمان دوم بدترکردن همه 

شمام الان اصلا مادرت رو راه نده بگو ممنون برو خونتون 

مثل من ابرو جلو شوهرت رفته خودت پاشید سختی کشیدی الان مادرت بیاد تهش میگه من که اومدم اصلا بگو نمیخوام میخوای راهشان بدی بگو یک ماه دیگه بیان 

بگو شوهرم بهش برخورده گفته حق ندارن بیان خونه عموت بمونن