2777
2789
عنوان

دلم ...نیاز به آروم شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 49 پست
خواهرت هم میگی شوهر نکرده قطعا به توحسودی میکنه اصلا خوشحال نیست تو دلش وتوبچه هات رو هم دوست نداره ...

من براش خیلی دعا کردم ازدواج کنه...

خواهرم پاره جونم بود چطور اینطور کرد آخه تو فاز حسادت هم نیست باورم نمیشه یعنی ممکنه حسادت کرده بلشه؟!!

با اینکه توی زندگیم نبودین ولی کاملا درست توضیح دادین...منم برا اینکه دوباره ناراحتی پیش نیاد گفتم ن ...

نه خوب کاری کردی گیریم توچیزی نمی گفتی خواهرت دعوا بپا میکرد مادرت هم باز جانب خواهرت رو میگرف چون داره با اون زندگی میکنه میگه این دختر بکارم میاد پدرت هم که زورش نمی رسید این وسط چارتا حرف از شوهروخانوادش میشنیدی فقط 

حالا بهترشدی خواستن بیان بگو بیان دیگه عوضش حواسشان به رفتارشون میشه اونوقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من براش خیلی دعا کردم ازدواج کنه... خواهرم پاره جونم بود چطور اینطور کرد آخه تو فاز حسادت هم نیست ب ...

ای بابا چرا نکنه منم میگفتم عمه پیشش بزرگ شدم نمیدونی چکارم کرد خودش گفت توشوهروبچه داری من ندارم تا وقتی خودش نگف ونکرد باورم نمیشد هرکی میگف حسوده

ای بابا چرا نکنه منم میگفتم عمه پیشش بزرگ شدم نمیدونی چکارم کرد خودش گفت توشوهروبچه داری من ندارم تا ...

امان از حسادت 

خاله منم یه دختر همسن من داره مجرده چنان حسودی میکنه که نگو...زنگ زد برا تبریک تولد بچه ام که ای کاش نمی زد انگار داشتن خفه اش میکردن.