2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم مرغ میچینم توی تابه با یسری سبزیجات مثل فلفل دلمه پیاز سیر و ادویه یکمقدار روغن در تابه رو بذار دو ساعت با شعله کم گاهی سر بزن زیر و رو کن خیلی خوشمزع میشه اگه سیب زمینی هم حلقه کنی بچینی روی مرغا با بخار همونا میپزه و خیلی لذیذ میشه

یه بارمرغ ابپزکردم یه کم تفت دادم باقارچ وگردو،رب وادویه اضافه کردم مقداری اب ریختم روش گذاشتم بپزه مهموت هم داشتیم میگفتن عالی شده بابرنج خورذن بانون هم میشه،اب لیموهم یه کم اضافه کردم،مرغ هم تیکه یاریش ریش

من باشم مرغ میچینم توی تابه با یسری سبزیجات مثل فلفل دلمه پیاز سیر و ادویه یکمقدار روغن در تابه رو ب ...

عه فکر کردم فقط خودم اینکارو میکنم !

منم هر وقت تنبلیم بیاد ولی غذا گوشتی و خوش مزه دلم بهواد همین کارو میکنم ، مرغا رو میچینمبعد فلفل دلمه و هویج و سیر و حتی پیاز حلقه حلقه رو مرغا میچینم و ادویه هم میپاشم زیرشو کم میکنم خودش با آب خودش میمزه و سرخ میشه در انتها هم گوجه حلقه میکنم دورش میزارمو یکم زعفران پودرشو میپاشم روش تمام دیگه از این راحت تر غذا نیست