2777
2789
عنوان

دلم ...نیاز به آروم شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 49 پست
بهش گفتم من باورم نمیشد این مادر و خواهرم بودید که اومدید...خواهرم گفت مگه ما کلفتت هستیم کمک کنیم.. ...

خواهرت چند سالشه؟

من برلی خواهرزاده هام مادری کردم

به خدا موقع زایمانشون جز پوشک عوض کردن همه کار براشون میکردم

خودشون به زبون میومدن از کمک ها

اما موقع زایمان من هرکس اولویتش زندگی و بچه خودش بود

مامانم من خونهدش دیوار به دیوار منه خونه دومش شهرستان تا هست که اصلا دعوت نمیکنه من با دو تا بچه ش ...

دنیا چی شده نمیدونم بخدا...

رحم کسی به کسی نداره ...این چند روز مرگو با چشمام دیدم از شدت درد ...هیچ کس نبود کمک کنه ..آرزو یه غذای خوب بدلم موند...هر کی زنگ زد تبریک بگه پرسید مامانت کجاس گفتم رفت تعجب کردند الکی گفتم حالش بد شد و رفت خجالت کشیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا چی شده نمیدونم بخدا... رحم کسی به کسی نداره ...این چند روز مرگو با چشمام دیدم از شدت درد ...هی ...

ببین میدونم باید ظاهرسازی کنی در حالی که از درون میسوزی

فقط امیدوارم خدا خودش یاورت باشه

خواهرت چند سالشه؟ من برلی خواهرزاده هام مادری کردم به خدا موقع زایمانشون جز پوشک عوض کردن همه کار ...

خواهرم ۳۳سالشه..مامانم می ترسید که خواهرم کار کنه اجازه بهش نمیداد ..

خواهرم ۳۳سالشه..مامانم می ترسید که خواهرم کار کنه اجازه بهش نمیداد ..

ببخشید چرا اونوقت اصلا اومده؟؟؟

خجالت نمی‌کشه خرس گنده؟

اومده مهمونی بخور بخواب؟

ببخشید ولی عصبانی شدم

کاش از اول میگفتید مامانت تنها بیاد حرص ش کمتر بود حداقل

خوب شما مادرت و خواهرت بودن بدتر هست من که مادر نداشتم عمه بود که اونم هزارتا کار سرم آورد ناچارا م ...

واقعا هم شوهرم گفت نیاد...

نمیدونی چقدر تو این گرونی خرید کرد براشون چیزی کم و کسر نباشه که ایراد بگیرن...

مامانم من خونهدش دیوار به دیوار منه خونه دومش شهرستان تا هست که اصلا دعوت نمیکنه من با دو تا بچه ش ...

عزیزم از کسی انتظار نداشته باش ما تو این دنیا کسی رو بجز خدا نداریم در حقیقت همه ی آدما تنهان 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

ببخشید چرا اونوقت اصلا اومده؟؟؟ خجالت نمی‌کشه خرس گنده؟ اومده مهمونی بخور بخواب؟ ببخشید ولی عصبان ...

یعنی همش خواب بود تو اتاق بهش گفتم آبروم جلو شوهرم رفت نمیخواد کار کنی فقط بیا بیرون بشین...مامانم میگفت بخاطر ازدواج نکردن افسرده است ..گفتم این همه دختر مجردن...چند شب پیش که تب و لرز کردم بیمارستان بودم بهش زنگ زدم التماس کردم بیا ...نه تنها نیومد حتی زنگ نزد حالمو بپرسه...خواهری که براش می مردم..

واقعا هم شوهرم گفت نیاد... نمیدونی چقدر تو این گرونی خرید کرد براشون چیزی کم و کسر نباشه که ایراد ب ...

دبگه گفتم الان بیاد نمیگه ول کردم رفتم میگن ما اومدیم اول واخرش 

مادرت خسته شده دعواکرده بهونه کرده رفته دورازجون تو وبچه خد انکرده اگه برای تو یا بجه اتفاقی میفتاد همین رو میگفتن الان 

بگو نیان حتما بگو شوهرم بش برخورده دکترگفته باید استراحت کنم نمیتونم مهمان بیاد 

به من گفتن خوب شوهرت برات پرستارمیگرف به ما چه 

من توحاملگی هام هم کسی رو نداشتم ۷ ماه ویار هیچی نخوردم با یه بچه کوچیک هیچکی یه پیاله سوپ نداد بهم 

یک دوست دارم خدا خیرش بده چن بار غذا پخت کاشی پخت دعوتم کرد 

بچم ۲ کیلو به دنیا آمد 

حالا الان میگن وای غش کردیم بچه ببینیم اونم الکی برای یک ساعت دوباره حوصله بچه ندارن

عزیزم از کسی انتظار نداشته باش ما تو این دنیا کسی رو بجز خدا نداریم در حقیقت همه ی آدما تنهان 

درسته با همین تفکر دوام آوردم و جلو شوهرم و خانواده ش خم به ابرو نیاوردم

اما خیلی وقتا دلم حامی خواسته

هعییییی

خیلی وقتا دلم گرفته

افسرده شدم 

خانواده های اطراف واقعا دخترشون رو ساپورت میکنن

دوستام واقعا خانواده هاشون حامی هستن نه مثل من بی کس

درسته با همین تفکر دوام آوردم و جلو شوهرم و خانواده ش خم به ابرو نیاوردم اما خیلی وقتا دلم حا ...

من یه مادرشوهر داشتم وه ۷ ماهه فوت شده این مادرشوهر رو هیچکس حتی پرستار نمی تونست پیشش یه هفته طاقت بیاره .خود مادر شوهرم یه کتاب باید در مورد ستم هاش می نوشتم......ببین حس میکنم مادرم از مادر شوهرم بیشتر منو سوزوند...

موضوع تاپیکت خوندم خیلی ناراحت شدم🥺🥺🥺 

یکمم برای خودم ترسیدم اخه انشالا وقتی با عشقم ازدواج کنم چند هزار کیلومتر از خانوادم دور میشم☹️

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️