2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا من هیچکدومه .. ناامیدی و افسردگی محضه

چرا میخوای طلاق بگیری پس؟

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

شرایط خونه پدریت اینقدر بد بود چرا برگشتی؟ میموندی کنار شوهرت از پولش استفاده میکردی باشگاه میرفتی کلاسهای مالی و کامپیوتر و زبان میرفتی خودت رو بالا میبردی مهارت کسب میکردی به خودت میرسیدی به تو چه مشروب میخوره مواد میکشه اینقدر بخوره و بکشه جونش درآد تو اگه عاقل و با سیاست بودی منافع خودت رو دنبال میکردی کاری هم به کارش نداشتی غر نمیزدی ... الان سگ دنبالت کرده بود برگردی خونه بابات؟ شوهرت هم سراغت رو نمیگیره چون چیزی که ریخته زن و دختر خوشگلن که فقط دنبال این هستن یکی خرجشون کنه ... طلاق رو بی خیال شو یکجوری سوسکی برگرد حماقت نکن تو این گرونی افسار گسیخته

سخته دردناکه ولی گذرا ...این که میگذره خوبه موندن و سوختن عمرو سلامتیت تو رابطه ای ک درست نمیشه و گذ ...

پدرم خودش اعتیاد داره انقد زخم خوردم ک الان میبینم شوهرمم به این اشغاال وابسته شده از زمین زمان متنفر شدم .. از شوهرم در میام میفتم تو گه دونی بابام

پدرم خودش اعتیاد داره انقد زخم خوردم ک الان میبینم شوهرمم به این اشغاال وابسته شده از زمین زمان متنف ...

برگرد دختر خوب خر نشو ... به تو چه شوهرت معتاده ... شوهرت معتاد بوده که با اعتیاد پدرت کنار اومده ... حداقل شوهرت معتاد پولداره نه بدبخت

شرایط خونه پدریت اینقدر بد بود چرا برگشتی؟ میموندی کنار شوهرت از پولش استفاده میکردی باشگاه میرفتی ک ...

مشروب میخورد ازارش مستقیما ب من بود .. صد بار وقت بوده بریم زیر تریلی یا رفتار بد حرفای بد اگه کاری ب کارم نداشت میتمرگیدم سر جام .. شیشه م ک تکلیفش مشخصه ک کی توهم بزنه بیاد سرمو بببره

اخه بعد از طلاق وضعم بهتر ک نمیشه تخمی ترم میشه

شیشه توهم داره ترسناکه ... اگه بچه داری ب خیریه ها یا دفتر امام جمعه بسپر حمایتت کنن ...دل گنده باش برای زندگیت و خوشبختیت سعی کن خیلی قوی باشی ...خیلی متاسفم برای رنجایی که میکشی