2777
2789
عنوان

یه جاری ......

217 بازدید | 25 پست

یه جاری دارم دم دمی 

بخدا موندم چشه 

الان ۸ ساله از اول طعنه زده تا الان منم خر هیچی نمیگم بخاطری نگن بعدش من بدم. کوتاه اومدم 

کاریش ندارم میبینمش حال احوال ولی زورش میاد سلام کنه آخه من میگم دشمنت آدم اینقدر ضایع بد بودن خودشو میرسونه

حامله شدم  نه ما یه اصن قطع رابطه بود نه تبریکی هیچی نگید خب دوس نداشته  مگه من چکارش کردم 

بعد ۸ سال حامله شد روز اول دیدمش تبریک گفتم  دوبار بهش سر زدم 

روز زایمانش زودتر از خواهرش بودم اونجا 

بخدا که من از خوشحالیش خوشحالم و به مصیبت کسی ذوق نمیکنم که این اینجوریه 

دیدمش بلند شدم از سر جام حال احوال فقط میگه خوبی و رفت 

کنار شوهرم باهام خوبه کنار مادرشوهرم خوبه 

جمعی باشه خیلی خوبه ولی دوتایی انگار من دشمنشم 

اوایل برام محم نبود ولی اینکه میبینم  وقتی با شوهرم رو به اون حرف میزه میخواد خدافظی کنه یا تعارف طرف اونه صورتش 

عیدی رفتم خونه پدرشوهرم اونام بودم  داشتن نهار میخوردن اما ساعت ۳ بود  همه گفتن بفرمایید  حالا ما خورده بودیم فقط اومده بودیم عید دیدنی 

گفت اینا این موقع میان خوردن دیگه  بعد اومدم روشو ببوسم میگه سرما خوردم نیا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضیا لیاقت ندارن خوبی کنی بهشون من جاریم اسباب کشی کردنی حامله بود هم واسه جمع کردن رفتم هم تمیز کردن خونه هم چیدن  چندسال پیش بود البته ولی امسال من اسباب کشی کردم با دوتابچه دست تنها ب خودش زحمت نداد ی دونه زنگ خشک و خالی بزنه

عیدی رفتم خونه پدرشوهرم اونام بودم  داشتن نهار میخوردن اما ساعت ۳ بود  همه گفتن بفرمایید & ...

عزیزم چرا انقد خودت سبک میکنی. خواهش میکنم تغییر رفتار بده. تو هم عادی باش.  

خیلی ببخشیدا معذرت میخوام  مگه میشه با خر مثل آدم رفتار کرد!!؟  

صبر کن سلام داد جواب بده. 

یه جوری وارد جمع شدی یه جور حواست پرت کن انگار ندیدیش.

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

بعضیا لیاقت ندارن خوبی کنی بهشون من جاریم اسباب کشی کردنی حامله بود هم واسه جمع کردن رفتم هم تمیز کر ...

کمک بخوره تو سرش  

این دوره زمونه دیکه رفت آمد نیست لااقل تو کوچه می‌بینیم یکیو اخلاق سگتو درست کن آدم کل روزش خراب نشه 

رابطه قطعه سالی یه بار  مگه تو کوچه خیابون ببینم

با این آدما رابطه نداشته باشی به نفعته چون همش نشخوار فکری برات درست میکنن.

جاری منم هر موقع برم خونه پدر همسرم و اونجا باشه بلند میشه می‌ره😂 دلیلشو نمی‌دونم و برامم مهم نیست که بدونم...

بعضیا با خودشون درگیرن

باید همینجوری باشی آفرین  

فقط با خودت این جمله رو تکرار کن 

با آدم مثل آدم 

با خر  مثل خر...

تمام

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

عیدی رفتم خونه پدرشوهرم اونام بودم  داشتن نهار میخوردن اما ساعت ۳ بود  همه گفتن بفرمایید & ...

واقعا این حرفو زد بعد رفتی ببوسیش؟؟باید تف میکردی تو صورتش..معلومه ازت بدش میاد و حسوده..سگ محلش نکن دیگ.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز