2777
2789
عنوان

یه جاری ......

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست

مثلا من نبودم شوهرم بخاطر کارای مغازه رفته خونه باباش اونام بودن 

بلند شده حالا این ادمااا

چایی شربت  درست کرده پذیرایی کرده 

اینی که اگه من بودم تکن نمی‌خورد تا مادرشوهرم بلند شه

یه سوال. شاید شرایط خونه و زندگی شما از واسه اون بهتره و حسودی میکنه؟ 

چون خیلیا این بیماری دارن. 

غافل از اینکه طرف از جیب خودش داده و زحمت کشیده  

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا این حرفو زد بعد رفتی ببوسیش؟؟باید تف میکردی تو صورتش..معلومه ازت بدش میاد و حسوده..سگ محلش نکن ...

نتونستم من سر سفره پدری مادری بزرگ نشدم که فقط سال تحویل میشه یکیو میبینی جای رفع ناراحتی  سگ محل کنی 

یه سوال. شاید شرایط خونه و زندگی شما از واسه اون بهتره و حسودی میکنه؟  چون خیلیا این بیماری دا ...

نه خونه‌مون یه جوره  فرق نداه تاره اون دانشگاه رفته و تحصیل کردس  خداروشکر اندازه خودشون همیشه داشتن 

جدیدا فقط یکن برادرشوهر به مشکل کاری خورده

نه خونه‌مون یه جوره  فرق نداه تاره اون دانشگاه رفته و تحصیل کردس  خداروشکر اندازه خودشون ه ...

پس فقط مشکلش اینه از شما بدش میاد. 

حالا که میدونی بدش میاد 

دیگه محبت کنار بزار خواهشا

فافا  همون اسمی که پسرم تا ۵ سالگی منو صدا کرد  ولی بعدا بهم گفت مامان جون  

پس فقط مشکلش اینه از شما بدش میاد.  حالا که میدونی بدش میاد  دیگه محبت کنار بزار خواهشا

باید خیلی با خودم کار کنم من نمیتونم مثل اون آدم میبینم پشتمون راحت کنم بهش و طعنه بزنم

نتونستم من سر سفره پدری مادری بزرگ نشدم که فقط سال تحویل میشه یکیو میبینی جای رفع ناراحتی  سگ م ...

اون از شما با دلیل یا بی دلیل بدش میاد و اونقد ازاین حسش عذاب میکشه ک حتی نمیتونه ازتون پنهانش کنه و ب نظرم همین واسش کافیه..اگر واقعا نمیتونی مثه خودش باشی پس ب رفتارهاش فکرنکن..فک کن بایه آدم مریض روبرویی .قطعا وقتی یه آدم مریضو میبینیم دلمون برای عذابی ک میکشه میسوزه.جاری توام دقیقا مریضه و از درون ب شدت درحال عذاب کشیدن .پس دعا کن شفا بگیره .

اون از شما با دلیل یا بی دلیل بدش میاد و اونقد ازاین حسش عذاب میکشه ک حتی نمیتونه ازتون پنهانش کنه و ...

ببین تو اینقدر قشنگ بی چون چرا قانعم کردی که فک نکنم خودم با کلنجار رفتن با خودم میتونستم 

واقعا راس گفتی دیگه راحت تر درک میکنم کمتر اذیت میشم 

💙🩵💜🩶💛💚💙🩷❤️🧡

بعضیا لیاقت ندارن خوبی کنی بهشون من جاریم اسباب کشی کردنی حامله بود هم واسه جمع کردن رفتم هم تمیز کر ...

هم اون خیلی بی چشم و روئه و هم تو معذرت میخوام خیلی احمق تشریف داشتی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز