2777
2789
عنوان

من خیلی بچه بدی برای مادرم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 95 پست
یا کاری کردی که مامانت همچین حس منفی ازت گرفته یا اختلاف سنیتون انقد بالاس که درکی از تو نداره. دخت ...

مادره خودش خیانت‌کار ه

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
دخترم شما همسن دخترم هستی  من نمیخوابم حقی به کسی بدم ولی اینو میدونم که شما توسن بلوغ هستی وآ ...

نمی‌دونم کدوم بی پدری اجازه داد مادر من معلم بشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم کدوم بی پدری اجازه داد مادر من معلم بشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مادرت معلم شده .... اره این اواخر هر چی نهضتی و پیش دبستانی بود حتی یک ساعت سابقه داشتن بی سواد و کم‌سواد  استخدام کردن ..

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
عزیزم اون حرف خوبشه که بهم میزنع بعضی وقتا میگه تو رو باید از زیر پسر های مردم در آینده گیر بیارم&nb ...

مامانت خیلی بیشعوره 😐این چه حرفیه به بچش میزنه 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
سلام کاربر گرامی، چنتا سوال ۱ بچه چندم خانواده ات هستی؟۲ برادرات کوچک ترن و در محله پایین شهر زندگی ...

بچه اول خاک بر سر شده - خیر سرم بالا شهریم ، هفته ای تیم ساعت 

سلام کاربر گرامی، چنتا سوال ۱ بچه چندم خانواده ات هستی؟۲ برادرات کوچک ترن و در محله پایین شهر زندگی ...

پدرش پرستار هست 

خدا خیرتون بده اگه میتونی کمکش کنین 

بگو خواستی نزایی 😐اون موقع که م. ی دادی مگه با من مشورت کردی که حالا موقع خرج کردن اینطوری میگی بهم 

بعدشم بگو هرچی هستم خون تو تو رگامه لابد از تو بهم به ارث رسیده این ج.ندگی ☺️😒😒😒😒

😐مگه چی پشتت میگن

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
 بچه اول خاک بر سر شده - خیر سرم بالا شهریم ، هفته ای تیم ساعت 

این کاربر آقا هستن که سوال پرسیدن انشالله که فرد  درستی باشه